Informacinio karo nusikaltėliai slepiasi po patriotizmo vėliavomis

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/201... 2018-09-19 21:35:38, skaitė 854, komentavo 0

Informacinio karo nusikaltėliai slepiasi po patriotizmo vėliavomis

Informacinio karo nusikaltėliai mobilizuojasi. Jie įsteigė JAV, Soroso, CŽV doleriais maitinamą antilietuvišką visų JAV 5 kolonos Lietuvoje informacinio karo nusikaltėlių, samdinių, pilkųjų ančių, sėkmės džentelmenų jau visą diviziją demaskuok.lt . Varo juodą karo propagandą, kursto tautinę nesantaiką, kurpia pačias šlykščiausias klastotes, atvirai kariauja informacinį karą prieš Lietuvą, vykdo totalinės cenzūros politiką, kolonizuoja, militarizuoja lietuvių tautos masinę sąmonę ir tuo pačiu visiškai šio karo samdiniai nesigėdina tai dangstyti kovos už laisvę, demokratiją, žmogaus teises, taiką ir saugumą Žemėje lozungais!?? .

Tai yra labai pavojinga. Tai yra atviras karas prieš visuomenę, tai – fašizmas.

Juos remia valdžia, prezidentė, seimo pirmininkas, premjeras, užsienio reikalų (JAV) tvarkytojas blinkevičius. Jie nusimetė kaukes ir tapo tais, kuo visada buvo – fašistais. Iš vienos pusės tai yra gerai – jie taip rodo savo bejėgiškumą, baimę, agresiją, jaučia savo pabaigą ir atsakomybės už jų padarytus nusikaltimus prieš tautą grėsmę. Iš kitos pusė, jie jau nebesirenka priemonių ir , kaip jau buvo su jais po jų šeimininkų nacių pralaimėjimo 1945 metais, pereina prie atviro teroro. Jeigu visuomenė laiku nesureguos į atgimstantį fašizmą bent šiuo konkrečiu atveju, Lietuvos laukia dar baisesni laikai nei “patriotų” lafininkų  siautėjimo gadynė ar pokario miškinių teroras. Tai reikia suvokti. Miškų kirtimai greitai pasirodys lengvu nesusipratimu, kai fašistai ims veikti pagal Daugirdo paskelbtas intrukcijas. O jie jau veikia. Kol kas nedrąsiai, bet jau veikia. Iš pasalų, niekšiškai, slėpdamiesi po anonimiškumo , nebaudžiamumo skėčiu, korumpuotos politinės sistemos ir korumpuotos teisėsaugos dengiami jie vis labiau įžūlėja, puola laisvus žmones, atakuoja Sąžinę, Garbę,Kilnumą, Teisingumą, Tiesą, tarnauja Mamonai, Blogiui, Tamsai, Melui.

Lietuviai, priešas mūsų ne Kremliuje – jis Vilniuje ir Vašingtone, CŽV kabinetuose.

Laikas pabusti ir pažvelgti grėsmei į akis. III Pasaulinis karas jau vyksta, JAV-NATO okupantai jau tavo kieme ir bando okupuoti tavo sąmonę.

“Kai žodžiai praranda prasmę, tautos praranda laisvę” (Konfucijus)

“Pirma jie pavagia žodžius. Paskui jie pavagia žodžių prasmę, o po to pavagia jūsų laisvę” (Dž.Orvelas “1984”)

Tai jau vyksta Lietuvoje ir visose JAV kolonijose.