Valdas Vižinis. Kodėl vien pamačius šias MOTERIS-REIŠKINIUS apima nenusakomas jaudulys?

Autorius: Valdas Vižinis Šaltinis: https://www.facebook.com/valda... 2018-11-10 18:31:46, skaitė 703, komentavo 3

Valdas Vižinis. Kodėl vien pamačius šias MOTERIS-REIŠKINIUS apima nenusakomas jaudulys?

Prieš gerą pusę metų profesorius Arvydas Šliogeris, o vėliau ir Darius Kuolys nustebino viešai paskelbę mylintys moteris. Abu veidaknygėje. Pradžioje, aišku kiek suglumęs nuo šios žinios, nes mano manymu džentelmenai apie tai viešai nekalba, kelis kartus perskaičiau, ieškodamas lyg įrodymų, lyg ir ,na ką čia slėpti labai, pikantiškų dalykėlių. Neradau. Dar kartą. Vėl neradau. Pareiškimas - myli yra, įrodymų ne. Paradoksas. Ir tik dabar suvokiau šių džentelmenų viešos misijos svarbą. Tai asmeninė pozicija. Iššūkis LGBT arba bent jau gelžbetonio blokai sukrauti keliuose saugantis ideologijos.

Susivokiau..

IR AŠ , DŽENTELMENAI, MYLIU MOTERIS 

Jų kvapą, šypsenas, papuošalus, eisenas, netyčinius prisilietimus, niekada nevirsiančiais tyčiniais. Jų akis .. jų viską. Jūs man iki šiol lyg ne šio pasaulio žmonės. Moters - reiškinio paslapties įkvepiančios darbams, pozicijai, kartais taip..ir kovai, o kartais liūdesiui, niekada sau neatskleidinėjau ir neatskleidinėsiu. Nenaršysiu protingų knygų, nedalyvausiu gimdymuose.

O jei jau taip, tai iki galo ... štai moterys reiškiniai, kurioms nesu abejingas:

  • Rita Miliūtė
  • Laima Lavastė
  • Marija Aušrinė Pavilionienė
  • Danguolė Šakalienė
  • Edita Žiobienė

Ir juk vyrų, kuriems jausčiau tokius stiprius jausmus nėra. Tai tikra. 

Skirtingai nei JOMS. Tas nematomas ryšys. Tos mintys. Kodėl vien pamačius - jaudulys?

Atsiprašau jei seksistas ir kažką savo nerangiomis mintimis užgavau. Ir būsiu dėkingas už pozityvumą komentaruose... juk kalbam ne apie vyrus. Mums tai kas...