Seimo narys Julius Sabatauskas atskleidė Kauno pedofilijos bylos aplinkybes

Autorius: DK Šaltinis: http://drasiauskelias.lt/index... 2018-11-14 12:56:47, skaitė 1015, komentavo 0

Seimo narys Julius Sabatauskas atskleidė  Kauno pedofilijos bylos aplinkybes

Seimo narys Julius Sabatauskas atskleidė skandalingas ir nežinomas Kauno pedofilijos bylos aplinkybes, kurias iki šiol slėpė Generalinė prokuratūra. Pasirodo, kad Kauno pedofilijos byloje yra nužudyti ne keturi, bet daugiau žmonių. Ilgą laiką Generalinė prokuratūra aiškino, kad nužudyto teisėjo Jono Furmanavičiaus automobilyje buvo rasta D.Kedžio DNR – neva D.Kedys, norėdamas išvažiuoti su mikroautobusu, turėjo patraukti kelią užstojantį nužudyto teisėjo automobilį, todėl reikėjo į jį atsisėsti, ir patraukti. Tik dabar paaiškėjo, kad ant J.Furmanavičiaus automobilio pavarų bėgio rasta ne D.Kedžio piršto antspaudų, bet kito žmogaus biologinių pėdsakų, Tačiau tas žmogus, kurio pavardę Generalinė prokuratūra slepia, jau nužudytas.

 

Atlikus tyrimą ir jeigu visos tos istorijos, kurias papasakojo slaptas liudininkas, nepasitvirtins, tai jam bus pritaikytas Buadžiamojo kodekso straipsnis, numatantis atsakomybę už melagingų parodymų davimą, - sakė radijo laidoje “Forumas” J.Sabatauskas, - dabar aišku tik tiek, kad buvo susitikimo faktas iki žudynių, informacijos pateikimas buvo, tačiau neaišku, ar tas žmogus, kaip vertingas liudininkas, figuravo byloje dėl nužudymo, ar jis buvo aplklaustas prokuratūroje, kol kas mes nieko apie tai nežinome. Pagaliau jeigu tas pats žmogus žudė, į tai taip pat bus atsakyta. Nes visi įrodymai, kurie buvo galimi, jie buvo surinkti. Yra ir naujausios technologijos, ir biologiniai pėdsakai. Juo labiau, kad biologiniai pėdsakai parodė visai kitą asmenį, kuris čiupinėjo bėgio svirtį (nušauto teisėjo automobilyje – aut. Pastaba). Kitą žmogų, kurio dabar jau nebėra gyvųjų tarpe. Tačiau man nepatinka tas būrimas iš kavos, nes mes neturime visos informacijos. O į tuos klausimus gali atsakyti tik tyrimas”.

Nors šioje laidoje pagarsėjęs propagandistas Rimvydas Valatka tikino, kad dabar bus neįmanoma atsakyti į klausimą, ar buvo pedofilija, ar ne, tačiau Julius Sabatauskas jam priminė, kad ikiteisminis tyrimas dėl įtariamo Andriaus Ūso seksualinio priekabiavimo jau buvo baigtas ir byla jau buvo teisme. Tačiau netikėtai žuvus pagrindiniam įtariamajam, byla buvo nutraukta. “Nėra pasaulyje valstybės, kuri gali teisti mirusš asmenį, ir aš žinau tik vieną asmenį, kai miręs popiežius buvo iškastas, nuteistas mirti ir pakartas, - sakė J.Sabatauskas, - tačiau tai vyko viduramžiais. Tačiau šiuolaikiniame pasaulyje mirusiųjų niekas neteisia, Galutinš atsakymą visada duos tik teismas, ir tikiuosi, kad nužudymo istorijoje visus atsakymus duos teismas. Tuo labiau, kad nužudymų buvo ir po  Drąsiaus Kedžio mirties. Tų nužudymų buvo ir daugiau”.

“Aš manau, kad sąžiningų ir geros valios žmonių Lietuvoje yra žymiai daugiau, negu tų, kurie neatlieka savo darbo iki galo”, - sakė J.Sabatauskas.