Gabrielius Landsbergis konservatorius, kurie protestuoja prieš VAIKŲ GROBIMĄ oficialiai paskelbė KREMLIAUS ĮRANKIAIS. O visą partiją - idiotais

Autorius: Vytautas Sinica Šaltinis: https://www.facebook.com/vytau... 2018-11-17 15:59:52, skaitė 1296, komentavo 7

Gabrielius Landsbergis konservatorius, kurie protestuoja prieš VAIKŲ GROBIMĄ oficialiai paskelbė KREMLIAUS ĮRANKIAIS. O visą partiją - idiotais

G. Landsbergis vaikų gynėjus "kremlizmu" kaltino savo taip nekenčiamų "koloradkių" fone - čia tokia užuomina ar sutapimas pagal Froidą?

Gabrielius Landsbergis renkasi labai įdomią strategiją: pirma, pasiskelbia žmonių partija, antra, pasako, kad absoliuti dauguma šalies žmonių yra geriausiu atveju gana kvaili, blogiausiu atveju dirba Kremliui. Iš tiesų tai tą patį pasako ir apie absoliučią daugumą savo paties partiečių. Pasirodo, pasak Gabrieliaus Landsbergio, pasipiktinimas vaikų atiminėjimu iš tėvų ir LGBT propaganda Lietuvoje yra visai ne sveiko proto ar bent krikščioniškos kultūros atspindžiai. Ne, tai yra Kremliaus įtaka ir Kremliaus skleidžiamos vertybės. Kurias - aiškiai įvardyta - skleidžia ir pačios partijos parlamentarai. Kaip po šito partijoje gali toliau būti žmonės kaip Dagys ar Ažubalis, man nėra aišku.

Kelios straipsnio citatos atmosferai pagauti (rašoma, kad partiečiai po šito plojo nelabai entuziastingai):

"Tie konservatoriai, kurie protestuoja prieš valdžios institucijas, imančias iš šeimų vaikus bei vaikų apsaugą nuo smurto garantavusias reformas – Kremliaus, siekiančio suskaldyti Lietuvos dešiniųjų gretas, įrankiai. Tai iš konservatorių tarybos posėdžio tribūnos paskelbė partijos lyderis Gabrielius Landsbergis.

Jis taip pat prisiminė ir šalyje jau masiškai platinamus lankstinukus ir vykstančią agitacijos kampaniją prieš, kaip ir kasmet, planuojamas viešas gėjų eitynes. Dešiniausieji konservatoriai taip pat remia protestus prieš šias eitynes bei kitaip „gina tradicinę šeimą“. G.Landsbergis, tuo tarpu, pasišaipė iš tų, kurie laiko tas eitynes dideliu pavojumi Lietuvai. „Kreipiuosi kolegas, ragindamas išlaikyti solidumą. Mūsų bendruomenė kūrė šią valstybę. O tokiais veiksmai siekiama išbandyti mus, suskaldyti ir susilpinti. Taigi, raginu atpažinti tikrąsias vertybes, taip pat atpažinti propagandą ir Kremliaus primetamas vertybes“, – kreipėsi į bendražygius partijos lyderis."

Tikrai, kad žmonių partija.

---

Vytautas Bruveris
G. Landsbergis Kremliaus ranką regi net savo partijoje

Tie konservatoriai, kurie protestuoja prieš valdžios institucijas, imančias iš šeimų vaikus bei vaikų apsaugą nuo smurto garantavusias reformas – Kremliaus, siekiančio suskaldyti Lietuvos dešiniųjų gretas, įrankiai.

Tai iš konservatorių tarybos posėdžio tribūnos paskelbė partijos lyderis Gabrielius Landsbergis.

Kaip žinoma, tarp tų politikų, kurie stengiasi pasižaboti vis kylančią naują „vaikų ir šeimų gynimo“ bangą, sukeltą nesenų įvykių Kaune, kai iš šeimos buvo paimti du vaikai – nemažai konservatorių.

Pirmiausia, tai – toji partijos grupuotė, kuri skelbiasi „tradicinių, krikščioniškųjų vertybių“ gynėjais ir raginanti visą partiją kuo labiau pakrypti į dešinę.

Tarp tokių partijos Seimo narių – Paulius Saudargas, Laurynas Kasčiūnas, Audronius Ažubalis, Rimantas Dagys. Jie dažnai pasitelkia ir Bažnyčią bei jos įtaką.

Taip pat jie kaltina partijos vadovybę pernelyg pakrypus į „liberalizmą“ ir netgi „kairę“. Tokios kritikos dažnai sulaukia ir pats G.Landsbergis.

O pastarasis, aiškindamas, kodėl jis už tokių konfliktų partijoje mato Kremliaus ranką, prisiminė Italiją. Pasak jo, neseniai šią šalį sudrebino žiniasklaidos išsiaiškinta informacija, jog už kai kurių pagrindinių „katalikiškų vertybių gynėjų“ toje šalyje iš tiesų slypėjo galimas sąsajas su Rusija turtinčios organizacijos.

„Italijoje už pagrindinių vertybinių organizacijų stovi visiškai ne Romos katalikų bažnyčia. Ji nieko bendra su tuo neturėjo. Už to stovi labai toli į Rytus ir į Šiaurę nuo Vatikano esančios organizacijos“, – pareiškė G.Landsbergis.

Jis taip pat prisiminė ir šalyje jau masiškai platinamus lankstinukus ir vykstančią agitacijos kampaniją prieš, kaip ir kasmet, planuojamas viešas gėjų eitynes. Dešiniausieji konservatoriai taip pat remia protestus prieš šias eitynes bei kitaip „gina tradicinę šeimą“.

G.Landsbergis, tuo tarpu, pasišaipė iš tų, kurie laiko tas eitynes dideliu pavojumi Lietuvai.

„Kreipiuosi kolegas, ragindamas išlaikyti solidumą. Mūsų bendruomenė kūrė šią valstybę.

O tokiais veiksmai siekiama išbandyti mus, suskaldyti ir susilpinti. Taigi, raginu atpažinti tikrąsias vertybes, taip pat atpažinti propagandą ir Kremliaus primetamas vertybes“, – kreipėsi į bendražygius partijos lyderis.

Šie jo pareiškimai, užbaigę jo kalbą apie politinę padėtį, buvo palydėti ne itin entuziastingais plojimais.