"Konservatoriais" nūnai vadinasi tie, kas žygiuoja gėjų paraduose pirmose gretose ir aktyviai ragina atiminėti kuo daugiau vaikų iš Lietuvos šeimų

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/photo... 2018-11-17 20:03:51, skaitė 880, komentavo 3

Visada laikiau save konservatyvių pažiūrų žmogumi, bet pastaruoju metu tą žodį tampa gėda minėti. Nes konservatoriais nūnai vadinasi tie, kas žygiuoja gėjų paraduose pirmose gretose ir aktyviai ragina atiminėti kuo daugiau vaikų iš Lietuvos šeimų.

Kažkaip man su tokiais Pažangos entuziastais nepakeliui. Štai, skaitau straipsnį - ir savo akimis negaliu patikėti, ką raidės rodo:

"..Tie konservatoriai, kurie protestuoja prieš valdžios institucijas, imančias iš šeimų vaikus bei vaikų apsaugą nuo smurto garantavusias reformas – Kremliaus, siekiančio suskaldyti Lietuvos dešiniųjų gretas, įrankiai.

Tai iš konservatorių tarybos posėdžio tribūnos paskelbė partijos lyderis Gabrielius Landsbergis. Šie jo pareiškimai, užbaigę jo kalbą apie politinę padėtį, buvo palydėti ne itin entuziastingais plojimais.

Kaip žinoma, tarp tų politikų, kurie stengiasi pasižaboti vis kylančią naują „vaikų ir šeimų gynimo“ bangą, sukeltą nesenų įvykių Kaune, kai iš šeimos buvo paimti du vaikai – nemažai konservatorių.

Pirmiausia, tai – toji partijos grupuotė, kuri skelbiasi „tradicinių, krikščioniškųjų vertybių“ gynėjais ir raginanti visą partiją kuo labiau pakrypti į dešinę.

Tarp tokių partijos Seimo narių – Paulius Saudargas, Laurynas Kasčiūnas, Audronius Ažubalis, Rimantas Dagys. Jie dažnai pasitelkia ir Bažnyčią bei jos įtaką. Taip pat jie kaltina partijos vadovybę pernelyg pakrypus į „liberalizmą“ ir netgi „kairę“. Tokios kritikos dažnai sulaukia ir pats G.Landsbergis...."

Nejučiomis pradedu mintyse piktžodžiauti ir burnoti ant Dievo. Na kodėl reikėjo iškrėsti tokį nevykusį pokštą - padaryti Gabrielių Vytauto Landsbergio anūku ir jo partijos paveldėtoju?

Kodėl ne Algirdo Mykolo Brazausko ar Eugenijaus Gentvilo? Būtų paveldėjęs paluckinius socialdemokratus su visa Dovile Šakaliene ar Liberalų Sąjūdį su homoseksualistų frakcija - ir viskas būtu savo vietose, o anūkas sėdėtu savo rogėse.

O dabar - še tau. Homoseksualizmo plėtros ideologija ir vaikų, kaip valdiško turto, laikinai patikėto pasaugoti tėvams koncepcija nūnai patapo paveldėtos partijos vertybėmis, o visi, kam taip neatrodo - Kremliaus agentais!

Nežinau, kažkaip man to jau per daug. Eisiu, kavos su brendžiu įkalsiu. Be cukraus, bet su daug brendžio.

Nuorodos ir šaltiniai:
Gabrielius Landsbergis konservatorius, kurie protestuoja prieš VAIKŲ GROBIMĄ oficialiai paskelbė KREMLIAUS ĮRANKIAIS. O visą partiją - idiotais