Kodėl MELUOJA Rimantas Dagys kalbėdamas apie "viltį", priimant ŠAKALIENĖS ĮSTATYMĄ?

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: https://www.facebook.com/riman... 2018-11-27 17:56:36, skaitė 695, komentavo 1

Kodėl MELUOJA Rimantas Dagys kalbėdamas apie

Rimantas Dagys savo FB paskyroje paskelbė:

Didžiausia klaida tų mūsų, kurie siekė kompromiso priimant Vaikų teisių apsaugos pagrindų įstatymą, buvo viltis. 

Viltis, kad politikai stumiantys masinį vaikų atiminėjimą, kuris vykdomas ciniškais metodais, grasinant baudžiamąją atsakomybe, netgi remiantis GANDŲ pagrindu, jau suprato savo klaidas ir sieks savo pradinių nuostatų įgyvendinimo kitokiais būdais.

Kaip rodo vėl prasidėjęs spaudimas ir jau anksčiau taikytas etikečių klijavimas, šie žmonės praktiškai nepasikeitė. Jie, pasinaudodami kai kurių įstatymo nuostatų galima lanksčia interpretacija, ir toliau siekia įteisinti plataus masto vaikų atiminėjimą. Vėl matyti interesas gauti naudos traumuojant vaikus visam gyvenimui, dažnai net nepagrįstai. Atrodo požiūriai skiriasi iš esmės. Susitarti bus sunku.

Aš privalau paklausti:

Kodėl MELUOJA Rimantas Dagys, kalbėdamas, apie "viltį"?

Juk jisai yra patyręs politikas, sugebantis išlikti daugmaž padoriu pačioje šlykščiausioje partijoje-gyvatyne pavadinimu "TS-LKD". Iš savo daugiametės patirties jis puikiai žino, kad derantis su IŠGAMOMIS nėra ir nebūna jokios vilties, juo labiau tokios naivios - esą "gal suveiks protingumo kriterijus".

Ne. Jis NEGALĖJO NEŽINOTI, kad viskas vyks būtent taip - po Šakalienės VAIKŲ GROBIMO įstatymo priėmimo vaikai bus masiškai grobiami iš šeimų. Vadinasi, kalbėdamas apie atseit buvusią "viltį," Rimantas Dagys tiesiog apeina tai, apie ką jiems draudžiama atvirai kalbėti:

kad Šakalienės VAIKŲ GROBIMO ĮSTATYMAS yra parengtas TARPTAUTINĖS VAIKŲ PREKYBOS MAFIJOS užsakymu, ir kad dalis VALDŽIAGYVIŲ yra tos TARPTAUTINĖS MAFIJOS DALIS.

Rimantas Dagys paprasčiausiai bijo atvirai tai pripažinti, nes tuomet teks reikalauti, kad anemiška, neįgali, kiaurai perpuvusi Lietuvos teisėsauga pasodintų bent trečdalį Seimo narių - pradedant Šakaliene, Landsbergiu ir baigiant Majausku. O drauge su jais už bedrininkavimą nuteistų du trečdalius didžiųjų Masinio Durninimo Organų "žurnalistų". Žinoma, tuomet tektų pakelti visas įvaikinimo bylas ir į kalėjimą nukeliauti ABSOLIUČIAI VISŲ, taip vadinamos Vaikų teisių ir įvaikinimo tarnybos skyrių vadovai, pavaduotojai bei pizdutė-vadybininkutės.

Ir tuomet pagal FAKTĄ teks pripažinti, jog Lietuva - pusiau MAFIJINĖ VALSTYBĖ, kad jie visi - Seimo deputatai, politinių partijų nariai, soctarnybų valdininkai iš esmės tarnauja ne "juos išrinkusiai tautai", bet KRIMINALINIAMS - FINANSINIAMS - GENTINIAMS klanams.

Koks Seimo narys pasirašys sau Mirties Nuosprendį? Tegu tik politinį. Teisingai, joks. Todėl net patys sąžiningiausi iš jų, puikiai suvokdami su kuo turi reikalą, išsisukinės, nutylės ir viešumoje kalbės tik apie "vaikų teises" ir "šeimos gynimą", tačiau NIEKADA NEĮVARDINS TIKROSIOS MŪSŲ TRAGEDIJOS -  LIETUVA MOKA DUOKLĘ GLOBALIEMS BANDITAMS SAVO VAIKAIS.

Bet MES - paprasti žmonės, nesame Seime. Ir banditai, prisidengdami "vaikų teisėmis" grobia vaikus iš MŪSŲ ŠEIMŲ, o ne iš valdžiagyvių. Todėl privalome aiškiai ir vienareikšmiškai suvokti su kuo turime reikalą:

Su prekyba vaikais, su tarptautine mafija, su jos agentais Lietuvoje, vaidinančiais kovotojus "prieš smurtą", bei apsimetančius "vaikų teisių gynėjais".

Apeliuoti į jų "sąžinę" - yra absurdas. Naiviai tikėtis, kad jie "susivoks" - dar didesnis absurdas. Banditą, atėjusį Į TAVO namus tam, kad tave APIPLĖŠTI, PAGROBTI tavo vaiką, sustabdyti galima tik jėga.

Elektroninės peticijos, graudulingos dainos, maldos, ašaros ir balionėliai - tai ne tie "ginklai", kuriais IŠGĄSDINSI MAFIJOZĮ. Mafijozis bijo tik mirties ir skausmo. Todėl prieš eidamas plėšti ir grobti, jis pirmiausia SUKELIA BAIMĘ - kad auka būtų paralyžuota, pasimetusi, maldaujanti ir nedrįstanti ATSILYGINTI JAM TUO PAČIU. Akivaizdžiai matyti, kaip mūsų visuomenėje per mafijai tarnaujančias skandinaviškas visuomenės durninimo ir manipuliavimo priemones yra keliamas VISUOTINĖS BAIMĖS ir nevilties jausmas. Kaip VAIKŲ GROBIKAMS yra kuriama "antžmogių, prieš kuriuos nepašokinėsi" aureolė.

O juk iš tiesų - visi tie izmailovai, visos tos sutrės "atvejų vadybinkės", tos mikčiojančios NVO psichologės ir piaro agentūrų samdomos kurvos su plakatais niekuo nesiskiria nuo 90-ųjų metų treninguotų reketyrų, kračiusių turgaus kioskelius ir stabdžiusių autobusus miškuose. JIE VISI YRA BESTUBURIS ŠŪDO GAIVALAS, SIAUTĖJANTIS TIK TODĖL, KAD JŲ BIJOMA!

Kuo greičiau tai suprasime - tuo greičiau pavyks suorganizuoti REALŲ PASIPRIEŠINIMĄ ir REALIAI APGINTI MŪSŲ TAUTĄ nuo MUS UŽPUOLUSIŲ IŠGAMŲ.

Masinis reketas Lietuvoje baigėsi tada, kai vienas neapsikentęs panevėžietis verslininkas iššaudė pas jį "į svečius" atėjusią gaują. VAIKTEISISTAI irgi labai mėgsta vaikščioti "į svečius".

Žinau bent keturis asmenis, viešai pasižadėjusius vaiko pagrobimo atveju atkeršyti VISIEMS NUSIKALSTAMOS ŠAKALIENĖS GAUJOS nariams ir nusikaltimo dalyviams - pradedant skundiku, "atvejo vadybininkutėmis", baigiant globėju-kalintoju ir įstatymo priėmėjais.

Taip pat mane pasiekė gandai, kad kai kuriose karių šeimose jau nuspręsta - atėjus "į svečius" VAIKŲ GROBIKAMS po "vaikų teisių" kauke, pavaišinti juos ne ašaromis ir maldomis, o automato serija.

Ar Rimantas Dagys ir kiti Seimo nariai supranta, kad "nekaltai" meluodami apie "viltį, protingumo kriterijus, finansavimo didinimą, saugiklius ir pan." jie stumia visuomenę į kraujo praliejimą? O juk pagrindinė jūsų užduotis - UŽKARDYTI VAIKŲ GROBIMĄ atšaukiant ŠAKALIENĖS ĮSTATYMĄ, sugrąžinant tėvams teisę auklėti vaikus, o policijai - prievolę ir pareigą saugoti VISUS piliečius, neišskiriant vaikų į atskirą kategoriją - kuria dabar rūpinasi išimtinai "vaikų teisės".

Gerbiamieji, ar jums maža dviejų motinų ir vieno tėvo, nusižudžiusių dėl VAIKTEISISTŲ KALTĖS? Ar maža tūkstančių išdraskytų šeimų ir sutraumuotų vaikų kenčiančių dabar? Tūkstančių be žinios ir nežinia kam PARDUOTŲ į užsienį lietuvių vaikų?

Jeigu taip - tuomet ir JŪS NEIŠVENGSITE savo atsakomybės dalies, nes matyti blogį ir jam tyliai paklusti - reiškia tapti nusikaltimo dalyviu.

---
Mildos Bartašiūnaitės pokalbis su Rimantu Dagiu 11.25-os mitinge