Vaidas Žemaitis: Dar kartą pasikartokime, kas valdo Lietuvą

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vaid... 2020-03-05 11:21:00, skaitė 1244, komentavo 4

Vaidas Žemaitis: Dar kartą pasikartokime, kas valdo Lietuvą

Tai, kad VSD daro provokacijas ir vykdo politinius užsakymus, esu patyręs savo kailiu. VSD dėka buvo suorganizuota akcija prieš „Būkime vieningi“ – į organizaciją buvo infiltruoti agentai, skirti kurti provokacijoms.

Šiandieninė Vytauto Bako pateikta informacija apie tai, kad Valstybės saugumo departamentas (VSD) galimai rinko informaciją rinkimų kampanijos metu apie dabartinį šalies Prezidentą greičiausiai yra tiesa.

Bet esmė yra ne tai, kaip viskas buvo daroma, svarbiau yra tai, kas viso to užsakovas. Be abejo, kad atsakomybė krenta „Raudonajai Daliai“, kuri ir buvo tuometinė prezidentė. O kam pavaldi Dalytė? Žinoma, kad „Landsbergių“ klanui, kuris jau daugelį metų šokdina teisėsaugą, tame tarpe ir VSD.

Buvęs užsienio reikalų ministras Vygaudas Ušackas prabilo ir pasakė tiesą, kad prezidento rinkimų kampanijos metu Valstybės saugumo departamento (VSD) pareigūnai buvo susisiekę su jo komandos nariais ir juos baugino, siekdami atgrasyti nuo dalyvavimo kampanijoje.

Man asmeniškai tai nieko naujo ir informacija visiškai nenustebino. „Landsbergių“ klanui prezidento rinkimuose tiko ir Šimonytė, ir Skvernelis, ir Nausėda. Žmonės rinkosi vieną iš trijų, bet skirtumo tarp jų praktiškai nėra. Lietuvą galimai valdo „Landsgrybių“ gauja, kuri galimai „apiplėšusi“ „Ūkio“ ir „Snoro“ bankus, gali sau leisti viską! O kaip manote, VSD viso to nežino? Pučia miglą į akis ir demonstruoja visuomenei kad Titovas ar Titorenko yra didžiausi Lietuvos priešai.

Kodėl žurnalistai neviešina užsakovų? Todėl, kad daugelis žurnalistų taip pat yra „pakabinti“ ir maitinami iš bendro lovio. Tie, kurie bandys kapstyti giliau, kaip Rūta Janutienė, bus apšmeižti ir išvadinti Rusijos agentais.

Jakilaiti, Tapine, Miliūte, Puodžiūnai, Saldžiūnai, Valatka, Garbačiauskaite, Makaraityte, Laurinavičiau, Petkauskai ir kiti „prestitutai“, kur jūs?

Vaidas Žemaitis