Landsbergių partijos gelbėtoja I. Šimonytė atskleidė savo politinės veiklos tikslą

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/landsb... 2020-03-06 12:53:00, skaitė 694, komentavo 2

Landsbergių partijos gelbėtoja I. Šimonytė atskleidė savo politinės veiklos tikslą

Lietuvos gelbėtojos Žmonių partijos gelbėtoja Ingrida Šimonytė, kuriai ant kaktos užrašyta „Landsbergis“, pranešė, kodėl ji nutarė vesti Žmonių partiją į 2020 m. Seimo rinkimus.

„Mano politinės veiklos tikslas – didesnis visuomenės pasitikėjimas vienas kitu“, - informavo politikė, kuri taip pat aktyviai remia Ukrainos žmones, šiandien žiūrinčius į akis karo pabaisai.

Žmonių partijos kandidatų sąrašo į Seimą lydere sutikusi būti ir partijos kandidate į Ministrus Pirmininkus vadinama politikė pasakė, kad būtent dėl tikslo sumažinti visuomenės nepasitikėjimą vienas kitu ji nusprendė kol kas nekeisti politinės karjeros į mokslinę ir dalyvauti šių metų Seimo rinkimuose.

I. Šimonytės ir nepriklausomame Žmonių partijos portale dirbančio akylas.lt įkūrėjo pokalbio klausytis galima čia:

Ekspertai.eu taip pat primena, kad jei Lietuvos rinkėjams būtų užtekę proto ir 2016 m. Seimo rinkimus būtų rinkimus laimėję Žmonių partija, tuomet, pasak Žmonių partijos, būtų didėję atlyginimai ir pensijos, išvykusieji būtų sugrįžę, eksportas būtų augęs, būtų suklestėję regionai, Lietuva būtų ėjus sėkmingų valstybių keliu, būtų nebenykę kaimai ir miesteliai, kiekvienas norintis būtų gavęs gerą išsilavinimą, būtų sukurta galimybė dirbti ir užsidirbti visoje Lietuvoje, būtų užtikrintas ekonomikos augimas, būtų sukurta europietiška gerovė ir t.t.

Deja, prieš ketverius metus Lietuvos piliečiai Žmonių partijos teiktomis galimybėmis nepasinaudojo, tad kaltinti tegali patys save.

Ekspertai.eu taip pat primena, kad Lietuvos politikos mokslininkai primygtinai prašo nesityčioti iš Žmonių partijos ir jų nuolatos atnaujinamų šalies gelbėjimo programų (apie tai skelbėme publikacijoje „Politikos mokslininkas ragina baigti tyčiotis iš ant 15-17 proc. plūduriuojančios Žmonių partijos“).