Vaidas Žemaitis: Koronavirusas – tai geriausia, kas galėjo nutikti žmonijai

Autorius: Vaidas Žemaitis Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vaid... 2020-03-18 10:36:00, skaitė 1030, komentavo 20

Vaidas Žemaitis: Koronavirusas – tai geriausia, kas galėjo nutikti žmonijai

Mes įpratę žmogų laikyti aukščiau visko, todėl dabartinė žmonija panikoje dėl koronaviruso gelbėjasi kaip išmanydama. O kad taip jie pultų gelbėti gamtą, kurią per savo bukumą suniokojo!

Gamta yra gyvas organizmas, o virusas, tarp kitko, taip pat. Aš galvodavau (žinoma, ir tebegalvoju), kada, na kada gi gamta pradės nuo kvailos žmonijos valytis, kiek gi šitaip galima: kertami miškai, tuščiai naudojami gamtos resursai, vandenynuose šiukšlių salos ir t.t. Ir štai – „prišaukiau“.

Kaip iš dangaus, „nukrito“ koronavirusas, kuris kaip reikiant pakoregavo žmonijos gyvenimą ir elgseną. Žinoma, aš neturiu jokių galių prišaukti virusų, bet šiuo virusu aš asmeniškai labai džiaugiuosi ir man nei kiek negaila kvailos žmonijos. Pyksite ant manęs? Pykite, tai nieko nepakeis.

Palydovai virš sergančių miestų fiksuoja taršos sumažėjimą, Venecijoje vanduo pasidarė skaidrus, galima matyti, kaip plaukioja žuvys. Oro tarša žymiai sumažėjo, sumažėjo naftos gavyba, nes ženkliai krito jos suvartojimas.

Koronavirusas gamtai yra tikrų tikriausia atgaiva. Bet iš kitos pusės skaudu stebėti: tam, kad gamtai būtų gerai, žmogus turi sėdėti namuose ir iš jų nekišti nosies. Vadinasi, tikrasis parazituojantis „virusas“, kuris viską aplinkui griauna, yra žmogus.

Žmogus iš esmės yra labai kvaila būtybė, bet su visokiausiomis ideologijomis ir mokslais jis yra paverčiamas protingu, jam išrašomi popieriaus lapeliai ant kurių yra parašyta, kad nuo šiol tu protingas (diplomai, mokslo baigimo atestatai ir t.t.). Ir tai yra visiška apgaulė.

Žmogui suformuojamos visiškai kitos vertybės, žmogus atjungaimas nuo gamtos ir pajungiamas prie dirbtinos sistemos, mokslo, religijų ir kitokių ideologijų, kuriomis jis yra priverstas tikėti. Taip taip, mokslas dalinai yra ideologija, kuria daugelis patiki. Bet žinoma, be šiandieninio mokslo mes neišgyventume.

Bet prieš tai žmonės gyveno be mokslo, ir gyveno, pasirodo, be religijų, be skiepų… Kažin, kam meldėsi Jėzus Kristus, Alachas, Krišna, Buda..? Kam meldžiasi miško žvėrys? Jie kažkokie „atsilikę“, gyvena be religijos… taip taip, jie gyvuliai… jie kvailos būtybės…Liaudies medicina – gamtinė – yra žymiai stipresnė ir tai yra neuginčijamas faktas. Tačiau kaip iš pievose augančių ramunėlių ar ežiuolių uždirbs verslas?..

Apskritai, verslas – tai parazituojanti, išsigimėliška sistema… Žinoma, kad jūs su tuo nesutiksite ir toliau pirksite medicinines kaukes po 3 eurus už vienetą. Taigi, koronavirusas, kad ir kieno jis sugalvotas, yra pats geriausias dalykas, kuris galėjo nutikti degradavusiai žmonijai. Ir nei kiek nebijau šiuo virusu susirgti, nes esu toks pat degradas kaip ir visi (na, gal šiek tiek mažesnis), bet esmė ta, kad aš TO NUSIPELNIAU!