Vaidas Žemaitis. Kas būtų, jeigu Grybauskaitę palyginčiau su užtrūkusia karve?

Autorius: Vaidas Žemaitis Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vaid... 2020-03-25 18:45:00, skaitė 1166, komentavo 6

Vaidas Žemaitis. Kas būtų, jeigu Grybauskaitę palyginčiau su užtrūkusia karve?

Buvusi prezidentė Dalia Grybauskaitė gali sau leisti viską: netgi tokioje Lietuvai sunkioje situacijoje ji gali stoti išvien su galimai psichikos sutrikimų turinčia Rasa Juknevičiene, kuri teigia, kad Verygos vietoje nusišautų

Rasa Juknevičienė šioje, visiems sunkioje situacijoje, pareiškė, kad ji Verygos vietoje nusišautų. Ir Jūs norite pasakyti, kad tai yra sveiko žmogaus pareiškimas?! Europos parlamentarės, atstovaujančios Lietuvai, pareiškimas!

„Verygos vietoje aš jau ne tik atsistatydinčiau, bet ir nusišaučiau. Dvi savaitės užsispyrimo netirti išjungs iš rikiuotės didelę dalį medikų!“

Rasa Juknevieičienė Verygai nusišauti

Gitanas Nausėda, „Landsbergistų“ raginamas atstatydinti Aurelijų Verygą, jį sulygino su arkliu, teigdamas, kad „vidury upės arklių niekas nekeičia“.

„Keisti dabar arklius brastoje ir viduryje upės yra savotiškas eksperimentavimas su visuomenės sveikata ir nemanau, kad šiuo metu Vyriausybė ar valdžios institucijos galėtų sau tai leisti“, – pareiškė Gitanas Nausėda

Dalia Grybauskaitė taip pat nepasinaudojo proga patylėti, o tai būtų buvę geriausia šiuo metu (ir apskritai – visam laikui). Ši rėžė dar gražiau:

„Aš manau, kad šis ministras (A. Veryga), apie kurį ten mėgina kažkas kalbėti, kad arklių nekeičia perėjoje, tai kažin ar jį galima laikyti tuo arkliu, kuris gali apskritai ką nors patraukti. Jis labiau primena kitą gyvūną, kuris tik moka prieštarauti, neigti, neleisti ir neduoti“, – sakė ji.

Aurelijus Veryga sulygintas su arkliu ir asilu. Ir sulygino ne šiaip kokia kaimo mužikė ar mužikas, kaip aš, o buvusi prezidentė ir esamas prezidentas. Ne, aš nelyginsiu Grybauskaitės su užtrūkusia karve, kad ir kiek ji man nepatiktų ar jos nekęsčiau (turiu asmeniškai už ką). Man pakanka ir to, kad Landsbergį kartais pavadinu ožiu, kaip ir daugelis, bet net jo šį kartą taip nevadinsiu (iš pagarbos žmogui, nes nesenai mirė jo žmona).

Bet man, kaip kaimo mužikui, būtų galima tai padaryti, kadangi neatstovauju jokiai partijai. Tiesiog išsakau savo kritišką nuomonę apie politikų elgseną, o to nedraudžia ir LR VISUOMENĖS INFORMAVIMO ĮSTATYMO 9 Straipsnis:

9 straipsnis. Teisė viešai kritikuoti valstybės ir savivaldybių institucijų bei įstaigų ir pareigūnų veiklą. Kiekvienas asmuo turi teisę viešai kritikuoti valstybės ir savivaldybių institucijų bei įstaigų, taip pat pareigūnų veiklą. Lietuvos Respublikoje draudžiama persekioti už kritiką.

Galų gale, politikai, baikite tas gyvuliškas rietenas ir nors vieną kartą nuoširdžiai pradėkite dirbti Lietuvos gerovei! Negerbiami „Landsbergistai“, būdami opozicijoje, imkite ir parodykite, kad mokate „pagimdyti“ taip visiems trūkstamų kaukių, respiratorių ir kitų būtinų apsaugos priemonių. Ar tai sugebėtumėte padaryti tik padarę perversmą valdžioje?!

Vaidas Žemaitis Lekstutis