500 vampyrų išgertas tautiečių kraujas Lietuvai atsirūgsta tūkstančiais koronaviruso pernešėjų

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2020-03-26 10:33:00, skaitė 790, komentavo 1

500 vampyrų išgertas tautiečių kraujas Lietuvai atsirūgsta tūkstančiais koronaviruso pernešėjų

Giriamasi, kad Lietuvoje yra virš 500 milijonierių. Bet juk jie pagal vienintelį man žinomą ekonomistą-mokslininką Karlą Marksą, kuris suformulavo pridėtinės vertės dėsnį, o mokslas, žinia, numato dėsnių buvimą, yra vampyrai, nes jų iš darbo žmonių išgertas kraujas ir materializuojasi į kapitalą, į tuos milijonus.

Niekam gi ne paslaptis, kad visi šitie „neemigrantai“, kurie dabar pasipuošę karonavirusais grįžta į Lietuvą, yra tie, kurie ir buvo iščiulpti savo tėvynėje tų mūsų 500 nepasotinamų vampyrų. Visai pamiršau didžiausią vampyrą – Maksimos „numinuką“, dabar visą milijardą barelių lietuvių išgerto kraujo saugantį Londone. Bet ne apie šitą besotį kraugerį šiandien noriu pakalbėti, kuris kur nors netoli karalienės karantinuojasi pasislėpęs nuo vergų Londone, o apie mus, iščiulptus, apvogtus, bet spėjusius pasenti ir ypač pažeidžius tam koronavirusui, nes iš valstybės mes negalime tikėtis nei kaukių, nei apsaugos priemonių, nei plaučių ventiliacijos ligoninės palatoje, nei trupinių nuo tų 5 ar daugiau milijardų skolinamų eurų ir dolerių, kuriuos šitie 500 + 1 vampyrų ėmė dalintis jau antrą „karantino“ dieną. Mes, Lietuvos pensininkai, esame pasmerkti visų šitų vampyrų mirti, uždaryti daugiabučio butuose, atskirtuose nuo pasaulio nedezinfekuojamomis laiptinėmis ir koridoriais.

500 vampyrų išgertas tautiečių kraujas Lietuvai atsirūgsta tūkstančiais koronaviruso pernešėjų

Dabar į Lietuvą sugrįžo iš gimtųjų namų išvaryti „vargdieniai“, kuriems nesišviečia joks gydymas vakaruose, kur jie buvo reikalingi tam, kad atlikti juodžiausius vergų darbus. Būtent jie, na ir dar etiketo specialistai „lydekos“, po pasaulį epidemijos metu besiblaškantys dėl savo įgimto kvailumo, dabar sugįžta nešini mirtino užkrato. Mūsų valdžia, kiek atitokusi nuo iš dangaus ant jų kvailų bet suktų galvų nukritusių milijardų, nebežino ką daryti. Kovo 25 jau buvo 4 mirę ir 255 užkrėsti. Procentaliai tai yra: užsikrėtę virš 0,0091% gyventojų, mirusių – 0,00014% nuo viso gyventojų skaičiaus, arba 1,5686% nuo užkrėstų skaičiaus, pavyzdžiai paimti pas 3.471 žmogų (0,1244%). Jei tendencija išliks, tai esant blogiausiam scenarijui gali mirti kas šimtasis lietuvis, t. y. 27.900 žmonių!

Kokia ekonomija! Vidutinę socialinio draudimo senatvės 376,42 eurų pensiją padauginę iš 27.900 gauname 126 milijonų eurų ekonomiją per metus, arba dar būrelį naujų milijonierių. Kažkam pasisekė!

Valdžia pasimetusi. Jei karantinuoti grįžtančius vargdienius ir kvailas lydekas, kaip vakar buvo nutarta, maitinti, bus mažiau ką išvogti ir pasidalinti, todėl jau vakare prieš kelias valandas skelbto plano atsisakyta ir „karantinas“ pasibaigė. Čia gi ne Kinija, kur visus atvykstančius karantinuoja viešbučiuose, už kuriuos karantinuojamieji patys susimoka. Pas mus kitaip, pas mus „demokratija“. Tik ta mūsų „demokratija“ labai jau keista, ta kur 501 gali šikti visuomenei ant galvų ir nuodyti mus savo išgerto kraujo virškinimo produktu - koronavirusu.