Italijos gubernatorius Rusijos pagalbos kritikus išvadino „šakalais“

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/ital... 2020-03-27 09:01:00, skaitė 846, komentavo 2

Italijos gubernatorius Rusijos pagalbos kritikus išvadino „šakalais“

Italijos Lombardijos gubernatorius Attilio Fontana išvadino šakalais tuos, kurie rėkia, kad Rusijos pagalba Italijai yra bevertė

Lietuvos žiniasklaida pasigavo propagandinį itališką straipsnį: „80 proc. Rusijos atsiųstos pagalbos yra nenaudinga“ ir išplatino jį per TV3, LRT, Delfi ir kitas žiniasklaidos priemones. Žinoma, tai padarė ir rusofobas propagandistas 15min žurnalistas Vilius Petkauskas.

Šiame užsakytame propagandisitiniame rusofobiškame straipsnyje rašoma: „Aštuoniasdešimt procentų Rusijos suteiktų reikmenų yra visiškai beverčiai arba beveik nenaudingi Italijai. Trumpai tariant, tai labiau pretekstas“, – neįvardintas šaltinis sakė „La Stampa“.

Jūs įsivaizduojate, pačiame straipsnyje rašoma, kad ši informacija paremta neįvardintais šaltiniais!!!!

Į tokias nesąmones ir visišką JAV marionečių skleidžiamą propagandą sureagavo labiausiai sergančios Italijos Lombardijos gubernatorius Attilio Fontana, kuris pasakė: „Turime atsisakyti politinių ginčų. Aš sakau ačiū Rusijai už gydytojų ir kitų darbuotojų siuntimą. Visada atsiranda šakalų, kurie spekuliuoja šiomis temomis“

Attilio Fontana nustebo, kad straipsnyje, kurį pasigavo „šakalai“, paminėti netgi procentai. „Italijos žiniasklaida: 80 proc. Rusijos atsiųstos pagalbos yra nenaudinga“.

Prieš tai Italijos ambasadorius Maskvoje Pasquale Terracciano padėkojo Rusijai už pagalbą kovojant su koronavirusu, ypač pabrėždamas dėl atsiųstų 600 plaučių vėdinimo įrenginių.

Šį kartą JAV marionetės apsijuokė prieš visą Europą, parodydamos, kad tėra JAV išdresuoti šakalai, kurie už skanėstą atlieka vieną ar kitą triuką. Primename, kad į Italiją atvyko 15 IL-76 orlaivių su Rusijos medicinine įranga, dezinfekavimo stotimis, taip pat apie 100 Rusijos karinių virusų ir epidemiologijos specialistų, aštuonios medicinos ir slaugos komandos.

Tie, kurie skalambija apie tai, kad 80% Rusijos atsiųstos pagalbos yra nenaudinga, primename, kad prieš siunčiant pagalbą, Italijos ministras pirmininkas Džiuzepe Konte telefonu aptarė su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu, ko Italijai šiuo metu labiausiai trūksta. Tikslesnes Rusijos paramos Italijai detales telefonu aptarė Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu ir Italijos gynybos ministras Lorenzo Guerini.

Šį kartą Lietuvos propagandistai pasijuokė ne iš Rusijos, o iš Europos sąjungos narės Italijos ir sumenkino Italijos ministrą pirminką Džiuzepe Konte, Lombardijos gubernatorių Attilio Fonataną ir gynybos ministrą Lorenzo Guerini.

Štai vaizdo medžiaga, kaip buvo sutikta Rusijos delegacija:

Parengė Ignas Vasiliauskis pagal Tass.ru, Rai.it inf.