BRADFORDAS HANSONAS. Pagrindinės teisės

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2020-03-28 06:48:00, skaitė 1029, komentavo 5

BRADFORDAS HANSONAS. Pagrindinės teisės

Jie tokie pat europietiški kaip jūs, galbūt daug daugiau.

ES ataskaitoje teigiama, kad priekabiavimas, smurtiniai išpuoliai ir policijos profiliavimas prieš juodaodžius ES yra plačiai paplitę, daug diskriminacijos ir išpuolių nepranešta.

APIE LAIKĄ kažkas aptarė tikrąją problemą mūsų greitai mirštančiose senovės tėvynėse. Ne, ne žmogžudysčių sunkvežimiai, musulmonų išžaginimo gaujos, rūgšties išpuoliai, peilių žmogžudystės, „pavieniai incidentai“, kurie yra tokie įprasti, niekam net nerūpi, nė vienas iš jų. Europos ekonominėjesąjungoje problema yra užsienio įsibrovėliai, susiduriantys su nusikaltimais dėl savo be galo įpareigotų geradarių arba areštuoti už likusių įstatymų pažeidimą. Mano širdis daužosi už vargšą plėšiką, gyvą fosiliją, kuri tik norėjo sunaikinti jūsų protėvių žemes ir galbūt kartą buvo vadinama vidutiniu vardu. Turime mirti daug greičiau, mes esame nusiminę 70 IQ tamsiosios biomasės, kurią įvedė žydas, siekdamas sunaikinti viską, kas mums rūpi.

Trečiadienį paskelbtoje ataskaitoje tvirtinama, kad juodaodžiai žmonės vis dar susiduria su „persmelkiančiu rasizmo rykštė“, apimančiu priekabiavimą ir išpuolius.

Daug „rasizmo“. Turime tikėti, kad užsienio oportunistai, veikiantys kaip košerinis biologinis ginklas planuoja griauti mūsų namus, susiduria su neįtikėtina žmonių „neapykanta“, taigi, demoralizuoti žmonės ir toliau balsuoja už savo pačių sunaikinimą ir daro begalinius pasiteisinimus dėl akivaizdžios patologijos ir pavojaus kurią pabėgėlis “atvedė į buvusias homogeniškas ir laimingas tautas. Galų gale, tai yra pertvarka, kurią Europa turi atlikti, kad tik išgyventų žydas. Jūs turite būti daug svetingesni prieš Afrikos primityvą. Leisk jį į savo namus, pasiūlyk dukroms. Tai patyrė neapykantos triukšmą, mažiausiai ką galite padaryti mainais - lipkite į kapus.

Ataskaitoje „Būk juodas Europos Sąjungoje“ pateiktas ES pagrindinių teisių agentūros (FRA) direktoriaus Michaelas O'Flaherty parašytas pratarmė.

"Jei tik negrai turėtų savo šalis, gal net visą jų pilną žemyną, kur galėtų gyventi su savo rūšimi ir pabėgti nuo baltojo grubumo „rykštės“, tačiau taip nėra. Mums reikia daug daugiau sudaniečių Prancūzijoje, mes turime laimėti žmones, o šis netinkamai suformuotas padaras, turintis vaiko demono protą, tikrai stengsis ir  uždirbs jūsų pensijas. Nėra galimybės sukurti naujų baltų europiečių, todėl turime tai padaryti. Be to, tai jūsų bausmė už įvykius, nutikusius prieš du šimtus metų, kurie jokiu būdu nebuvo neįprasti tuo laikmečiu."

„Beveik 20 metų po ES įstatymų, draudžiančių diskriminaciją, afrikiečių kilmės žmonės susiduria su plačiai paplitusiomis ir įtvirtintomis išankstinėmis nuostatomis bei atskirtimi“.

Panašu, kad egzistuoja esminiai genetiniai skirtumai, įskaitant negro DNR genose, kurių nėra nė vienoje kitoje rasėje, kurie sukuria labai nesuderinamus elgesio modelius tarp gyvų fosilijų ir „Aš manau, kad balsuosiu  už nacionalsocialistą, dar kartą“ už  baltąjį europietį.Gal mes tikrai nesame lygūs. Deguto monstrai, nekviečiami prisijungti prie tikrosios Švedijos vasaros.

Trisdešimt procentų teigia, kad per pastaruosius penkerius metus priekabiavo prie rasės, o pernai - penktadalis. Penki procentai teigia, kad per pastaruosius penkerius metus jie patyrė rasistinį išpuolį, o 10 procentų jų padarė policija.

Oho, tai šokiruojantys skaičiai. Įdomu, koks procentas vietinių gyventojų per pastaruosius penkerius metus turėjo neigiamos sąveikos su priešo išpuoliu . Žinoma, galime tik spėlioti, bet tai greičiausiai yra 100% kaimynystėje gyvenančių baltųjų vietinių .

Du trečdaliai policijos rasistinio „smurto“ nepranešama, 28 proc. Teigė, kad nepasitiki policija arba nebijo policijos.

Pastarąjį kartą dėl bet kokios priežasties areštuoti anglies padarą yra labai „rasistinis“ reiškinys ir jis turi sustoti. Leisk jiems nugrimzti, viskas gerai ir mes veržiamės į dorybę, o ne verčiame brangų 28 procentus odos, kurioms nepatinka nykstanti įstatymų viršenybė.

Ketvirtadalis teigė, kad juos pastaruosius penkerius metus sustabdė policija. Keturi iš dešimties teigė, kad policijos institucija buvo rasinė.

Užsienio įsibrovėlis lėtai mokosi žydų kalbos pamokų, kaip manipuliuoti supuvusiomis sistemomis, tačiau primato smegenys gali laikyti tik tiek informacijos ir tai, kiek mažai vietos turi būti teikiama valgant, seksualinėms ekstremalioms situacijoms ir mačetės išpuolių planams.

* * *

Šaltinis: „ Modern eretic“