Kokiu tikslu išparduodama Ukrainos žemė?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2020-04-02 08:05:00, skaitė 1037, komentavo 11

Kokiu tikslu išparduodama Ukrainos žemė?

Žydų procentas populiacijoje Rusijos imperijos gyvavimo pabaigoje (šaltinis - Žydopedija)

Įstatymą, leidžiantį parduoti žemės ūkio paskirties žemę nuo 2021 m. liepos 1 d., kovo 31 d. naktį priėmė Ukrainos Aukščiausioji Rada.

Per tam tikrų įstatymų priėmimą pasaulinės užkulisės jėgos įsiskverbia į pelningas verslo šakas ir pavergia jas. Zelenskis pats apie tai kalba parlamente atviru tekstu. Kas Ukrainoje yra vertingo pasauliniams sąmokslininkams? Jos derlingas juodžemis. Priimkite įstatymą dėl jos pardavimo ir TVF atseikės už tai net kelis milijardus!

Dėl pandemijos Amerika aktyviai užtvindo pasaulį doleriais. Atspausdinti naujus trilijonus – tai FRS gali per kelias paras. Už žalią popierių, kuris esant nepalankiom JAV scenarijui gali per valandą virsti pelenais, atiduoti milijonus hektarų derlingų žemių, strateginio ukrainiečių tautos turto – už tai prie Stalino Zelenskį būtų nedvejodami pastatę prie sienos!


Ukraina - tai Izraelis!

„Mūsų valstybė dabar turi tokią strategiją: mes prisiimame daugiau skolų ir parduodame viską, kas liko“, - užbaigė ji.

https://communitarian.ru/news/sng-i-sssr/i-vot-teper-to-khozyaeva-deneg-nachnut-planomerno-prevrashhat-ukrainu-v-novyj-izrail_01042020