Skvernelis iš rizikos grupės nebijo wiRuso nes turi jam imunitetą. Logiška?

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-05-06 20:31:00, skaitė 635, komentavo 5

Skvernelis iš rizikos grupės nebijo wiRuso nes turi jam imunitetą. Logiška?

Kaip ir kam kompensuoti Werygos įvesta karantiną.

Kompensuoti reikia visiems Lietuvos gyventojams išmokant po 100 €urų už savaitę karantino. Išskyrus piliečius kurie algas pašalpas išmokas gauna iš Lietuvos biudžeto. Tai pensininkai karininkai mokytojai Seimo nariai vyriausybė gydytojai. ir LRT darbuotojai. Jų pašalpos neliečia.  Algų išmokėjimas jiems nesutriko. Pajamos nesumažėjo. Kokia dar išmoka?

Mokant visiems kitiems likusiusiems pinigai pasiskyrstys tolygiai po Lietuvą. Gaus ir bankininkai asmeniškai ir žiniasklaida. Kiekvienas gaus po 100 eurų. Gaus po 100 euru ir kiekvienas verslininkas. Ir kiekvienas verslininko darbuotojas. Jau werslininkui lengviau. Vyriausybė pasirūpino jo darbuotojais. Mokesčių mokėtojais. Mokėti tas pašalpas reikia jau dabar. ne rugpjūti. Rytoj bent. Nes reikėjo jau nuo pirmos karantino savaitės. Va čia bus valdžios ir tautos bei liaudies solidarumas. Valdžia juk ne savo asmenines lėšas jums dalins. Bet Anūkas tas intrigantas neleis jokiais būdais valstiečių rankomis dalinti išmokas rinkėjams. Nu tiek pas jį protelio. Tipo nupirks bukus runkelius.

Pinigus išleis gyvetojai mokesčiams skoloms kreditams ir žinoma alkoholio akcizui. Tikrai gavę 100 euru piliečiai nepraturtes. Duokit visiems. Ir su stažais ir be jų. Pagyvins piniginius srautus tikrai.

Jei mokėsit kompensacijas verslui ir žiniasklaidai tai tie pinigai suplūs į Wilnių, pas MG. Varguoliai jų nematys.

Nėra pinigų? Pinigų yra. Matau kaip tratinami Karo ministrui. SGDT... Jei pinigų nėra - galima pasiskolinti. Nieko tokio. Valstybė tikrai pavojuje.

Jau nejuokinga. Weryga atsakingas tik už karantino pratęsimą. Daugiau nieko. Niekas. Nė už ką. Stipkit badu. Va jums tūkstantines baudas. Už saviizoliaciją - nulis €urų.

Beje, atleidžiant iš darbo ar bankrutuojant būtina nurodyti priežastį:

- Werygžmogių įvestas karantinas sveikiems piliečiams. Juk yra imuniteto wirusui testas.

Jau yra. Gyrėsi Vokietijos ambasados darbuotojai. Fb.

- Weryga juk gali tikrinti piliečius testais jų imunitetą wirusui?

Štai kodėl Skvernelis ęsantis rizikos grupėje rodosi viešumoje. Jis turi imunitetą wirusui. Jis tai žino. O jūs sėdėkit dar dvi savaites karantine. Štai kokia mano mintis.

Tikiuosi pataikiau. Štai kodėl Weryga nesaviizoliavo po susitikimo su wirusiniu jis irgi turi imunitetą.