Naujoje ataskaitoje apžvelgiama, kaip lytinis švietimas vis labiau seksualizuoja vaikus ir manipuliuoja jais

Autorius: Brandon Showalter Šaltinis: https://laisvavisuomene.lt/nau... 2020-06-01 17:39:00, skaitė 848, komentavo 1

Naujoje ataskaitoje apžvelgiama, kaip lytinis švietimas vis labiau seksualizuoja vaikus ir manipuliuoja jais

Nauja publikacija, parengta žinomos šeimos gynimo grupės,  išsamiai aprašo radikalų, atvirą turinį ir reikšmingus pokyčius, įvykusius valstybinėse mokyklose Amerikoje visapusiško lytinio švietimo srityje.

Šeimos tyrimų taryba (angl. FRC) penktadienį paskelbė naują ataskaitą, pavadintą „Lytinis švietimas valstybinėse mokyklose: vaikų seksualizavimas ir LGBT indoktrinacija“, kurioje apžvelgiama, kaip JAV valstybinėse mokyklose vykdomas lytinis švietimas ir kodėl tėvai privalo būti budrūs ir susirūpinę.

Tarp pamokų, skirtų JAV valstybinių mokyklų mokiniams, yra aiškinamosios pamokos apie seksą, kuriose jaunuoliai mokomi, kaip duoti sutikimą lytiniams santykiams, ir „netikras susilaikymas“ – susilaikymas nuo lytinių santykių iki kito pastovaus vaikino ar merginos. FRC ataskaitoje taip pat aiškinama, kaip šiuolaikinio lytinio švietimo programoje pateikiami būdai nepilnamečiams pasidaryti abortą ir nuslėpti tai nuo tėvų, kad jie niekada nesužinotų, kaip moksleiviai yra spaudžiami pasiskelbti LGBT „draugais“ ir kaip joje brukamas translytiškumo teiginys, kad galbūt jie „gimė ne tame kūne“.

„Gausiai finansuojamos tarptautinės aktyvistų grupės buvo nepaprastai sėkmingos įtvirtinant jų programa grįstą ugdymo programą, kuri seksualizuoja vaikus ir propaguoja „seksualinių teisių“ ideologiją jaunimo tarpe. Mokyklos skiria reikšmingą dalį pamokų laiko šioms programoms New report outlines how sex ed is pushing the limits in sexualizing, manipulating kids

© 2020, Laisvos Visuomenės Institutas.