JAV apėmusios beprotystės sūkuryje: rašytojo Anelausko pastabos iš Judžino

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-06-08 00:16:00, skaitė 1213, komentavo 4

JAV apėmusios beprotystės sūkuryje: rašytojo Anelausko pastabos iš Judžino

Vakar gerbiamas rašytojas Valdas Anelauskas mano aprašytą žuvusio recidyvisto George Floyd biografiją papildė šiais faktais:

Dar reikėtų būtinai paminėti ir visada ypatingai pabrėžti, kad jis buvo dar ir narkomanas. Skrodimo metu pas jį kraujyje buvo rasta net trijų rūšių narkotikai: fentanilas, metamfetaminas ir marihuana! Nuo tų narkotikų matomai ir nudvėsė, o dabar štai kokiu didvyriu padarė, visas pasaulis šiandien apie jį žino!

Anądien skaičiau viename straipsnyje, kad kai jis jau gulėjo ant žemės ir tas Mineapolio policininkas, kurį dabar kaltina jo neva nužudymu, buvo jį daugmaž patikimai jau sutramdęs, tai tarp policininkų atseit buvo pokalbis apie kažkokį "sujaudintą (ar sužadintą) delyrą".

Nelabai aš net ir suprantu, ką tai reiškia, bet pažiūrėjau Vikipedijoje: https://en.wikipedia.org/wiki/Excited_delirium

Štai ir lietuvių kalba yra keli paaiškinimai:

Kiek suprantu, žmonės to "sužadinto delyro" būsenoje būna tampa labai agresyviais ir neretai turi staiga iš kažkur atsiradusią tiesiog viršžmogišką jėgą. Na, o pati tokia būsena dažnai atsiranda nuo būtent narkotinių stimuliatorių, kaip kokainas ar metamfetaminas. Ir ta būsena, pasirodo, gerai žinoma policijai, štai čia objektyvi informacija: https://www.policeone.com/police-training/articles/8-facts-about-excited-delirium-syndrome-exds-nutDY9i2C1ATmeV5/

Taigi nieko keisto, kad to dvimetrinio orangutango, visokių tokių narkotikų prisirijusio, net keturi policininkai ilgai nepajėgė sutramdyt.

Buvo gi juk net nufilmuota, kaip areštuojamas jis išmetė kažkokius narkotikus:

https://www.youtube.com/watch?v=VTEkSaLSaKc

https://www.youtube.com/watch?v=-Wiq1eI7Gl8

Pagaliau, tereikia tik pažiūrėt jo arešto šituos video ar nuotraukas, ir iškart matosi, kokio tai būta monstro. Štai kelios:

Taigi tiesiog šiuolaikinis „Mūsų laikų didvyris“. Tereikia, kad koks "blakmiateris" romaną apie jį ar poemą dabar parašytų. Manau, greitu laiku gal net operą apie jį sukurs, kaip kadaise sukūrė čia apie vieną jauną piderasą, kuris kažkokio mažo Vajomingo valstijos miestelio smuklėje įžūliai kabinėjosi prie vietinių vyrų, iki paskui užsirovė ant dviejų piktų kaubojų, kurie jį kaubojiškai lauke ir paauklėjo, bet tik neapskaičiavo, nepagalvojo, kad muša taigi ne kaubojų, o nusususį pydaruką, na tai ir užmušė.

Žiūrėkit, kas šeštadienį buvo čia pas mus, jau net ir ne pačiame Judžine, o kaimyniniame Springfilde: https://kval.com/news/local/black-lives-matter-protest-held-in-downtown-springfield

Net lietaus bjaurybės nebijo! https://twitter.com/TatianaSophiaPT

Žiūrėkit, net Coos Bay mieste, kur išvis prie vandenyno, net ir ten jau neramumai. Kažkoks žmogus bandė su ginklu juos atbaidyt, tai patį areštavo: https://kval.com/news/local/man-arrested-in-coos-bay-for-allegedly-point-gun-at-and-threatening-blm-protesters

O bliakmateriams, jiems nors kas...

Ar girdėjot, tą orangutangą gi šiandien AUKSINIAME karste palaidojo?!

Čia apačioje aš nukopijavau iš Judžino miesto laikraščio, The Register-Guard, kaip jie nušviečia šituos įvykius, Tiesiog kiekvienas žodis, kiekviena eilutė parodo, kad žiniasklaida palaiko tuos bliakmaterius. Lygiai kaip ir Lietuvoje portalai 15min ir Delfi, ir net Lietuvos televizija, kuri išlaikoma mokesčių pinigais: https://www.registerguard.com/news/20200606/black-lives-matter-protesters-take-to-springfield-streets-saturday-evening

Black Lives Matter protesters take to Springfield streets Saturday evening

The Black Lives Matter protests came to downtown Springfield on Saturday night, with hundreds of demonstrators marching peacefully through the streets.

It was the ninth night of demonstrations in the Eugene-Springfield area. The protests are in response to the May 25 killing of a black man, George Floyd, by a white police officer, now fired and facing criminal charges, in Minneapolis.

The group started at Springfield City Hall at about 6 p.m. and marched about a block to the Springfield Police Department.

At the police station, protesters chanted for officers to take a knee in solidarity, but they declined. Two officers could be seen on the roof of the station.

Shortly after 7 p.m., the group began marching north on Pioneer Parkway. At about 7:40 p.m., marchers took a knee and blocked the intersection at Pioneer Parkway and Centennial Boulevard before heading west on Centennial.

Near Laura Street, protesters again asked police to take a knee with them and police again declined. Rain began to fall as the marchers continued west on Centennial.

One activist, Isiah Wagoner, said that he didn’t want to scare children when he yelled for everyone to get on their knees, but he wanted marchers to know what black people often experience.

Shortly after 8 p.m., the group turned south on Rainbow Drive.

We’re going to keep marching until we have peace, until we can control our own destiny,” marcher Clea Ibrahim said.

By about 9 p.m., the group had returned to City Hall, where some activists spoke to the crowd.

LIEPĖ POLICININKAMS ATSIKLAUPT, BET POLICININKAI ATSISAKĖ...

PASKUI DAR KARTĄ LIEPĖ ATSIKLAUPT, BET POLICININKAI IR VĖL ATSISAKĖ...

Na, mūsų čia Springfildo policininkai tai yra, matyt, kiek kietesni, negu Judžino. Kitur daug kur policija pakluso ir klaupėsi, štai galit pažiūrėt kaip kažkur policininkai klūpi prieš protestuotojus: https://www.cnn.com/videos/us/2020/06/01/police-kneel-solidarity-protesters-george-floyd-death-es-vpx.cnn

Tai ko gi tada iš šitokių policininkų galima tikėtis??? Kad jie mus apgins???

Todėl ir sakau, kad tiktai karinės padėties įvedimas galėtų viską čia kardinaliai pakeist. Kitaip nieko nebus. Tiksliau bus tik blogyn ir blogyn ir blogyn. Turi būtinai būt karinė padėtis. Tiktai tada problema gal būt ir išsispręstų. Kas dabar čia vyksta, ilgai tęstis negali, juk tai būtų tiesiog absurdiška. Kur tai matyta, kad nusikaltėliai riaušininkai visą didžiulę valstybę paklupdytų! Ir kuo ilgiau tai užsitęs, tuo labiau pakenks pačiam Trampui.

Tai tiek. Einu miegot. Iki mūsų jie neatėjo, na tai jau ir tiek gerai. Jeigu ateis, tada šaudysim. Dar liepiau žmonai, kad tokiu atveju iškart kelis puodus su aliejumi užkaistų, kad galima būtų tą verdantį aliejų zombiams ant galvų pilt, jei į namus veršis. Specialiai pigaus aliejaus nusipirkom.

VALDAS