Pasaulio pabaiga: landsbergistai ir liberalai prieš Donaldą Trampą (video + dokumentai)

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/pasa... 2020-06-11 19:29:00, skaitė 1078, komentavo 8

Pasaulio pabaiga: landsbergistai ir liberalai prieš Donaldą Trampą (video + dokumentai)

Karantino metu šiam „Sorošo avinų“ masiniam protestui – leidimą pasirašė landsbergistas, Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas – Adomas Bužinskas!

Vytauto Landsbergio gaujelės ir liberalų prieš Donaldą Trampą organizuota akcija buvo globojama Sorošo fondų maitintojų – liberastų (tame tarpe ir nepilnamečių vaikų) , kurie atliko savo pareigą prieš šeimininką.

Išrinktas „Vilniaus vandenų“ valdybos pirmininkas - Verslo žinios
Adomas Bužinskas

Petras Gražulis:

„Konservatoriai : „JAV demokratijos nėra“

Petras Gražulis nuotrauka.

Ar kas iš Jūsų prieš porą metų galėjo įsivaizduoti, kad TSLKD (konservatorių) atstovai protestuos prie JAV ambasados šaukdami, jog Amerikoje demokratijos nėra ir muša negrus?

Landsbergis Sorošas

O prieš dešimtmetį, jog TSLKD reikalaus išskirtinių teisių gėjams, žygiuos „Baltic pride“ ir registruos trečiąją lytį įteisinančius projektus? Nieko keisto tame aš nematau. Konservatorių ir JAV antitrampinių- pseudodemokratų finansuotojai tie patys.

O Landsbergių klanui svarbu ne ideologija, bet savas versliukas ir valdžia.Deja, sugeba jie tik griauti, o ne kurti, – pareiškė Petras Gražulis

Landsbergistus „puola“ Rusija, Latvija, Baltarusija, Kinija… ir pagaliau JAV. Ar ne laikas juos visus uždaryti į psichiatrinę ligoninę nuodugniam patikrinimui?!

Lietuvos tautininkų ir respublikonų sąjunga:

Pasirodo, leidimą neomarksistinėms, antiamerikietiškoms ir rasistinėms eitynėms, kurių metu buvo viešai niekinami baltosios rasės žmonės, lietuviai ir Lietuvos policija, „Raudonojo Šimašiaus“ nurodymu suteikė TS-LKD narys, neoliberalas Adomas Bužinskas, kuris karjerą padarė šlykščiai tyčiodamasis iš kitaminčių, tame tarpe tautininkų.

Pasaulio pabaiga: landsbergistai ir liberalai prieš Donaldą Trampą (video + dokumentai)
Pasaulio pabaiga: landsbergistai ir liberalai prieš Donaldą Trampą (video + dokumentai)

Nors TS-LKD skelbiasi esanti proamerikietiška partija, tačiau šios partijos vadai niekaip nereagavo, kai jos narys, Vilniaus administracijos direktoriaus pavaduotojas suteikė leidimą antiamerikietiškai sovietinio pobūdžio demonstracijai „ginti JAV negrus“, nors jau akivaizdu, kad dabar reikėtų ginti JAV miestus nuo smurtaujančių juodaodžių gaujų.

Tuo tarpu tautininkui Kazimierui Uokai, išėjus protestuoti prieš gėjų paradą, jo narystė TS-Lietuvos krikščionys demokratai iš karto buvo sustabdyta.

Štai ką garbina landsbergistai:

Linas Naujelis