Labai gali būti, kad Ukrainos Maidano ir BLACK LIVES MATTER plakatų autorius – tas pats

Autorius: Daiva Tulienė-Gemar Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/labai-... 2020-06-17 15:59:00, skaitė 3468, komentavo 0

Labai gali būti, kad Ukrainos Maidano ir BLACK LIVES MATTER plakatų autorius – tas pats

 Keistas sutapimas, stebimasi internete, kokie panašūs 2014 m. Kijevo ir 2020 m. Londono protestuotojų plakatai

Rašau ką pastebėjau – labai gali būti, kad internete pastaruoju metu plintantis Ukrainos Maidano 2013 m. plakatas bei šiemet Londone pasirodęs BLACK LIVES MATTER plakatas, būdami itin panašūs, turi tą patį autorių ir užsakovą.


2020 m. Londono protestuotojų skrajutė-instrukcija kaip protestuoti

2014 m. Kijevo protestuotojų skrajutė-instrukcija, kaip protestuoti

Internautai spėja, kad tai gali būti filantropas-spekuliantas Džordžas Sorošas (George Soros), neoficialiai dar vadinamas spalvotųjų revoliucijų seneliu.

Jei šia versija suabejosite, į pagalbą ateis Dž. Sorošo įsteigto Atviros visuomenės fondo (Lietuvoje veikiančio kaip Atviros Lietuvos fondas) siūlomas išsamus įvadas į Maidano įvykius Ukrainoje.

Jei suabejosite net tuo, kad Dž. Sorošas – spekuliantas, į pagalbą ateis bet kuris solidus verslo, finansų ir bankų pasaulio įvykius nagrinėjantis puslapis, pvz., kad ir INVESTOPEDIA, kurioje aiškiai rašoma, jog 1992 m. dėl Dž. Sorošo veiksmų įvyko vadinamasis Juodasis trečiadienis. Apie tai rašo net lietuviška vikipedija:

Juodasis trečiadienis – 1992 m. rugsėjo 16 d. įvykusi Britų politikos ir ekonomikos krizė, kai dėl valiutos perpardavinėtojų vykdyto spaudimo konservatorių vyriausybė buvo priversta ištraukti svarą iš Europos keitimo mechanizmo (EVKM).

Vienas pagrindinių spekuliacinėse operacijose dalyvavusių verslininkų buvo – George Soros, kuris per susijusias finansines operacijas uždirbo 1 mlrd. JAV dolerių. 1997 m. Britanijos iždas įvertino juodojo trečiadienio nuostolius 3,4 milijardų svarų.

Būtų smagu, jei Juodojo trečiadienio poveikį Lietuvos Respublikos ekonomikai ir vystymuisi kada nors nacionalinių grėsmių ataskaitoje (kad ir po dviejų metų, sukakus Juodojo trečiadienio trisdešimtmečiui) išnagrinėtų VSD ir AOTD prie KAM.