DELFI melagis Vaidas Saldžiūnas viešai skleidžia melą

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/delf... 2020-06-22 20:44:00, skaitė 1207, komentavo 3

DELFI melagis Vaidas Saldžiūnas viešai skleidžia melą

Delfio žurnalistas Vaidas Saldžiūnas ir vėl apsimelavo. Šįkart Delfi skaitytojams jis pateikė melagingą informaciją ir apšmeižė „Būkime vieningi“ naujienų portalą

Šį kartą Vaidas Saldžiūnas bandė apginti galimai psichiškai nesveiką grasintoją, kuris rašinėja „Būkime vieningi“ ir grasina sunaikinti.

1-as melas. Vaidas Saldžiūnas savo straipsnyje rašo:

„Mums grasina NATO.“ Tuo pasidžiaugė tarp Rusijai palankių judėjimų VSD ataskaitose minėtas sambūris „Būkime vieningi““

Informuojame, kad „Būkime vieningi“ nepriklauso jokiam sambūriui. Tai yra Jungtinėje Karalystėje registruotas naujienų portalas.

2-as melas. Melagis Vaidas Saldžiūnas meluoja toliau:

„Įvardytas ir asmuo – „didžiu NATO karininku“ pristatomas Algirdas Guogis, kuris neva pasiuntė konkretų signalą, kad „Būkime vieningi“ bus sutriuškinti ir „sulupti“. Tiesa, jokių įrodymų, kad minėtas asmuo siuntė tokius grasinimus, o jei taip – kur, kokiu būdu ir kada tai darė portalas „Būkime vieningi“ nepateikė.“

Tuo tarpu Bukimevieningi.lt straipsnyje, kurį neva "demaskuoja" etatinis delfio melagis yra ir nuorodos į galimai psichiškai nesveiko asmens grąsinimus ir susirašinėjimo ekranvaizdžiai:

Vaidas Saldžiūnas melagis meluoja

Vaidas Saldžiūnas meluoja ir teigia, kad nepateikėme jokių įrodymų. Mūsų straipsnyje rašoma: „Karininkas socialiniame tinkle, pasirodo, turi dvi paskyras, todėl neaišku ar jis yra Algis Guogis, ar Algirdas Guogis. Rašoma buvo iš paskyros Algis Guogis, bet kitoje paskyroje matosi, kad nuotraukos to paties žmogaus.“

3-ias melas. Savo melų puokštę Vaidas Saldžiūnas užbaigia bandymu išbalinti visus naudingus idiotus, kiršinančius lietuvių su rusais:

„A. Guogis yra ne NATO pareigūnas, o Zarasų šaulių 7-osios kuopos vadas. Nepateikus jokių jo užgauliojimų įrodymų, „Būkime vieningi“ ne tik jį klaidingai įvardijo kaip NATO karininką, bet ir ėmė užgaulioti šį asmenį. Pavyzdžiui, jis pavadintas „naudingu idiotu“ ir „galimai psichikos sutrikimų turinčiu žmogumi“.

Vaidas Saldžiūnas ordinu

Vaidai Saldžiūnai, tu ir pats esi tikrų tikriausias naudingas idiotas ir melagis propagandistas.

Viešai pareiškiame, kad „Būkime vieningi“ nepriklauso jokiai Lietuvoje registruotai VŠĮ, sambūriui ar kitai organizacijai.

Vasilijus Kovalskis ir LDiena.lt