Pergalės Paradas – 2020 Maskvoje. JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujai yra apie ką pagalvoti.

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2020-06-25 13:08:00, skaitė 1715, komentavo 16

Pergalės Paradas – 2020 Maskvoje. JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujai yra apie ką pagalvoti.

Pergalės Paradas – 2020 Maskvoje. Vaizdo įrašas. Įspūdinga, įtikinama, grėsminga.

JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujai tokios Rusijos triuškinančios karinės galios demonstracijos prideda daug proto, išblaivina Vakarų kolonizatorius ir jų visokius liokajus šaulius savanorius, kitas fašistines organizacijas, o padoriems žmonėms suteikia viltį, kad JAV-NATO galvažudžiai nesukels dar vieno nusikalstamo karo.

Pabaltijo, Vidurio ir Rytų Europos šalių, Gruzijos ir pan. JAV satelitų saugumą ir taiką užtikrina ne NATO karo nusikaltėlių teroristinės organizacijos karinė galia. Viso pasaulio saugumo ir taikos Žemėje garantas šiuo metu yra Rusija, ir tik Rusijos karinė galia sulaiko JAV-NATO kolonizatorius nuo jų taip puoselėjamų planų pradėti dar vieną pasaulinį karą. Kol Rusija stipri, Vakarų nusikaltėliai suvokia, koks galingas atsakomasis smūgis atskris į Vašingtoną, Londoną, Paryžių ar Briuselį iš Rusijos. Ir JAV-NATO nusikaltėlių baimė pagaliau gauti už jų įvykdytus nusikaltimus žmoniškumui teisingą bausmę, kokią jau gavo “šviesieji” ir vieningi Vakarų fašistai 1812, 1922 ir ypač 1945 metais, suteikia galimybę Žemės gyventojams gyventi daugiau mažiau taikiai jau 75 metus.

Gaila tik, kad Rusija, po visų JAV, Didžiosios Britanijos, kitų NATO šalių niekšybių, provokacijų, klastočių, paminklų kariams-išvaduotojams išniekinimų, dezinformacinių atakų, bando su Vakarų nusikaltėlių gauja bendrauti santūriai, pagarbiai, tarptautinės teisės ir tarptautinių santykių principų pagrindu – Vakarų piratai visada suprasdavo tik jėgą, bet kokį mandagumą Vakarai visada suprasdavo kaip oponento silpnumą ir galimybę Vakarams užpulti silpną priešininką. Rusijai reikėtų susitaikyti su savo didinga ir dažnai tragiška istorija ir niekada neatsiprašinėti už savo praeities klaidas. Vakarų nusikaltimai žmonijai šimtus kartų yra žiauresni, ir Vakarai nusikaltimų viso pasaulio tautoms pridarė šimtus kartų daugiau, nei visos kitos taikios civilizacijos kartu sudėjus.

Rusija jau seniai gali neuždengti Mauzoliejaus Leninui ir atiduoti deramą istorinę pagarbą Pergalės Didžiajame kare, Tarybų Sąjungos karinių pajėgų Vyriausiam vadui J.V.Stalinui, kuris vadovavo šaliai tuo tragišku laikotarpiu ir sugebėjo mobilizuoti šalį, kuri, jo vadovaujama atrėmė “civilizuotų” “vieningų” Europos barbarų puolimą. Keistai atrodo – Pergalė didinga, istorinė, epinė, o nugalėtojų armijos vadas neminimas, kukliai nutylimas. Laikas atgimti nugalėtojų dvasiai. Kad neatgimtų vėl fašistai, o jie Vakaruose vėl kelia galvas ir kelia rimtą grėsmę žmonijai vėl.

Парад Победы на Красной площади. Москва. 24 июня 2020. Полное видео