Susitelkimas, kuris mano, kad gali nugalėti slibiną

Autorius: Vaidas Žemaitis Lekstutis Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/susi... 2020-07-16 00:38:00, skaitė 1382, komentavo 20

Susitelkimas, kuris mano, kad gali nugalėti slibiną

Prieš rinkimus atsirado nauja draugija „Zigmo Vaišvilos susitelkimas“, kurio narys – kai kam jau žinomas aktyvistas Vilmantas Povilaitis, pasižymintis dejavimu ir pasakojimu, kaip viskas blogai ir kaip jį visi skriaudžia.

Vilmantas primygtinai reikalavo, kad stočiau į jų susitelkimą, o jeigu nestosiu, anot jo, nebūsiu vyru ir perspėjo, kad dėl visko kaltins mane.

„Jeigu esi vyras, šok į sandalus ir atvaryk į Šiaulius. Adresą ir viską ką reikia turi. Įrodyk, kad nesi sistemos tarnas. Kaltinsim tave, nes tu ir darai, kad nesurinktume nei 1%.“,- rašė Vilmantas Povilaitis.

Žemiau esančiame video talpinu savo poziciją dėl rinkimų ir kodėl juose nesiruošiu dalyvauti:

Dar kartą sakau viešai, kad pasibaigus rinkimams, visi naivuoliai grįš prie savo „suskilusių geldų“ ir galbūt tada supras, kodėl jie nelaimėjo. Esmė yra ta, kad jie yra visiški naivuoliai ir nesupranta, kad be pinigų ir didžiosios žiniasklaidos eterio laimėti rinkimų neįmanoma.

Ar Jūs, naivuoliai, turite šimtus tūkstančių eurų, kaip Karbauskis, kaip landsbergistai, kaip liberalai? Ne. Tai kaip Jūs plausite smegenis avinams ir pasakosite jiems apie šviesų rytojų? Ar tai darysite Youtube kanaluose, kuriuose yra po 46 prenumeratorius (kaip pavyzdį paėmiau Vilmanto Povilaičio kanalą)?! Per vilmantinas.lt? Kazimieras youtube kanale turėjo apie 30 000 sekėjų, bet youtubas tiesiog šį kanalą išjungė, nes naivuoliai „gudručiai“ manė, kad jį bus galima išnaudoti rinkiminei politinei agitacijai be užrašo „politinė reklama“.

Nusileiskite ant žemės ir į viską žiūrėkite blaiviai. Nustokite verkšlenti ir dejuoti, nes su tokiais niekas neis ir už verkiančius niekas nebalsuos. Politiškai esate žiopliai, nors pagal tai, ką esate patyrę, jau turėtumėte suprasti, kaip vyksta valdymas, kas renka ir paskiria prezidentus, kaip vyksta rinkimai ir kas prie jų prileidžiamas.

Rinkimams reikia ruoštis iš anksto: kurti skyrius, telkti kuo daugiau narių, sudaryti aiškią programą, o ne prieš pat rinkimus pulti „kaip plikiems“ į pirtį. Norint suburti rimtą darinį, reikia įdirbio. Zigmas Vaišvila dirba, bet jis ne komandinis žaidėjas – jis „narcizas“ kaip Rolandas Paulauskas, kuris galų gale suprato, kad laimėti šioje sistemoje rinkimų neįmanoma.

Tai, kad jūs, „mažiukai“, bandantys laimėti rinkimus, tarpusavyje viešai riejatės, parodo jūsų visišką žioplumą. O tokie pasisakymai, kaip Vilmanto, pakenks ir pačiam Vaišvilos susitelkimui ir Kazimierui. Kai Jums bando kas nors patarti, pakritikuoti dėl jūsų atliekamų veiksmų ir bando jums padėti, jūs dėl to įsižeidžiate. Puolate į asmeniškumus ir menkinate už tai, kad jūsų neliaupsina ir neina kartu su jumis.

Patarimas

Darykite piketus prie Landsbergio namų, prie Grybauskaitės ir visų tų, kurie išvogė Lietuvą. Tada nors į didžiuosius ekranus papulsite ir tapsite žinomi. Tuomet atsiras nedidelė tikimybė, kad rinkimų dieną jus atsimins tie, kurie nekenčia šių išgamų ir atiduos jums savo balsus…

Susikurkite grupes nors facebook’e: jas platinkite, darykite trumpus video, ką žadate daryti, o ne kaip yra. Nes kaip yra, žino visi ir gali dejuoti ištisas valandas. Rodykite žmonėms stiprybę, o ne kaip Jus visi skriaudžia. Galų gale, vieningai susitarkite ir nuspręskite, kas yra Landsbergis, kas yra sąjūdis ir kam jis buvo panaudotas; kas valdo teisėsaugą, kodėl visi politikai „meldžiasi“ JAV…

Žiniasklaida priklauso sorošinei gaujai, kuri niekada jūsų nepalaikys ir jus menkins. Jie stums savu liberastus ir nesvarbu, kokiu pavadinimu: ar tai būtų darbo partija, liberalai, ar laisvės partija. Tai yra ta pati gauja, kuriai bus suteiktas eteris… Imkite pavyzdį iš Viktoriuko – pažvelkite, kaip stabiliai, pasinaudodamas Facebook’u, jis renkasi avinų bandas, kurios rinkimų dieną balsuos už darbo partiją. Mokykitės ir dar kartą mokykitės…

Tikrai – su visa pagarba ir nuoširdžiai norėčiau, kad sistema pasikeistų. Tik bėda yra ta, kad daugelis iš jūsų patys esate tokie patys, tik to nesuprantate.

Būkime vieningi ir protingi…

Vaidas Žemaitis Lekstutis