Aiškinantis apie koronavirusą – liberali valdžia ignoravo net Nobelio premijos laureatų nuomonę

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/aiski... 2020-08-15 12:08:00, skaitė 1096, komentavo 3

Aiškinantis apie koronavirusą – liberali valdžia ignoravo net Nobelio premijos laureatų nuomonę

Politologas Sergejus Kurginianas toliau nagrinėja su koronaviruso sukelta krize susijusias peripetijas. Šįsyk jis aiškinasi, ar saviizoliacija bei karantinas gelbėja, ar žudo, kodėl pandemijos metu slepiama tiesa, ką kalba kovotojai su koronavirusu, kaip ir kodėl politikai pateisinta karantiną, kiek karantinas sumažino mirtingumą nuo koronaviruso. Taip pat laidoje kalbinamas biologinio ginklo specialistas Igoris Nikulinas, pristatoma Nobelio premijos laureato Maiklo Levito biografija (jis pasakoja apie tai, kaip karantinas pražudė žmones).

S. Kurginianas pažymi, kad dabar visi pasaulio politikai tvirtina, kad jei nebūtų buvę karantino, viskas būtų buvę daug blogiau. Tačiau ar tai tikrai tiesa? Ar buvo atsižvelgta į įvairių specialistų rekomendacijas, prognozes?

S. Kurginiano manymu, liberali valdžia ignoravo net Nobelio premijos laureatų nuomonę, kuri išsiskyrė su ta, kuri dominavo.

Dažniausiai Lietuvoje nepageidaujama ar, neretai, tiesiog draudžiama publicistika ir dokumentika – kiekvieną dieną rodoma „PressJazz TV“ kanale.