Angažuota VRK, LRT ir MIP prestitutės kuria seimo rinkimų parodiją

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-09-04 21:46:00, skaitė 1194, komentavo 1

Angažuota VRK, LRT ir MIP prestitutės kuria seimo rinkimų parodiją

Ar jums teko girdėti ir matyti ką nors margame pasaulyje kvailesnio už LRT rinkimams skirtą laidą „Pabėgimo kambarys politikams“? Aš manau, kad tai puikus įrodymas, kad LRT valdoma protiškai atsilikusių žmonių. Kita versija: gali būti, kad šie žmonės iki nago juodimo yra korumpuoti ir zoologiškai neapkenčia Lietuvos ir lietuvių, todėl jie deda visas pastangas lietuvius padaryti tokiais pat idiotais, kaip jie patys.

VRK, žinoma, nemato, kad LRT, pasitelkusi feikinę agentūrą, sudarinėja politikų reitingus, iš anksto premjere paskelbia daugelio lietuvių tiesiog nekenčiamą politikę Ingridą Šimonytę, po 2008 metų finansų krizės apiplėšusią labiausiai finansiškai neapsaugotus gyventojų sluoksnius, prisiėmusią už beprotiškus 10 procentų kreditų valstybei.

 

Savo FB puslapyje aš skaitau tokio turinio atsiliepimus po straipsniu apie Ingridą Šimonytę:

Sigitas J. Čia matau politinio lavono paskutinį šokį, su visa konservų partija, pašokite priešmirtinį tango.

Ona S. Nenorėčiau tokios premjerės, būsiu labai nusiminusi jei ją išrinks. Žmonės, prisiminkit konservatorių darbelius.

Juozas S. ...per anksti švenčia pergalę, būtina priminti jaunimui ir kt. fbk. jog jinai su Kubiliumi ir Dalia 2009-2012m. prisiėmė brangių kreditų, buvo sumažintos pensijos, visų valdininkų ir darbuotojų atlyginimai ir t.t. Gal yra norinčiųjų, kad tai pasikartotų?

Šiandien Algimantas Rusteika straipsnyje „„Demokratiškų“ rinkimų cirkas tęsiasi“ pasakoja apie VRK vykdomą susidorojimą su Nacionalinio susivienijimo partija. Autorius rašo apie kuriozišką faktą, kuomet šią partiją VRK nubaudė 1161 eurų bauda už tai, kad žurnalas „Miškai“ be partijos žinios perspausdino „Delfi“ skelbtą jos pirmininko prof.Vytauto Radžvilo straipsnį apie partijos susikūrimą.

VRK ruošiasi bausti ir šios partijos vicepirmininko V.Sinicos publicistiką dienraštyje „Respublika“, nors globalistiniam fake-news Delfi, tuo pat metu, leidžiama rubrikoje „Ringas“ spausdinti politinę reklamą, vienas politines partijas į tą „Ringą“ įleidžiant, o kitas neįleidžiant. Štai toks fake-news Delfi „Ringas“.

„Tiesa ta, kad į „Ringą“ esame iš viso neįleidžiami.- konstatuoja Rusteika. Jis tęsia: „Baisu ir pagalvoti, kas būtų, jei VRK „tyrimas“ nustatytų „pažeidimus“ – o juk nustatys! 14 mano apžvalgų „Respublikoje“ įvertinus pagal redakcijos reklamos įkainius partijos rinkiminė sąskaita būtų šluote iššluota. Galėtume tuščiomis kišenėmis „lygiai“ varžytis su valstybės milijonais netikėtai pamalonintu V.Uspaskichu ir kitais biudžeto numylėtiniais, stovėdami per lietų sankryžose su skrajutėmis, kurių net neturėsim už ką atsispausdinti.“

Štai tokie Lietuvoje vyks „laisvi ir nepriklausomi“ rinkimai. O jūs, avinai, turite eiti, dalyvauti šioje rinkimų parodijoje, kad sudarytume regimybę, kad tie anūkai, armonaitės, šimašiai ir kitokios globalizmo fekalijos yra „laisvai“ išrinktos ir gali lemti Lietuvos ateitį.