Karolis Venckus. Dviveidis Kristupas Krivickas

Autorius: Karolis Venckus Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/karo... 2020-09-06 15:41:00, skaitė 1283, komentavo 1

Karolis Venckus. Dviveidis Kristupas Krivickas

Po mano video apie Kristupo Krivicko politinę karjerą, kurį galite pamatyti žemiau, jis turėjo priekaištų, kad „savo linksmoje laidoje nutylėjau“ apie tai, kaip Krivickas darė laidas Garliavos įvykių tema, viešindamas tiesą ir kaip jis už tai buvo išmestas iš darbo televizijoje.

Apie šią Krivicko gyvenimo dalį nekalbėjau, nes man atrodo – tai pats šlykščiausias Krivicko poelgis jo visoje karjeroje ir nenorėjau prie to grįžti, bet jeigu Krivickas nori apie tai kalbėti, tai galim apie tai pakalbėti.

Krivickui darant laidas apie Garliavos įvykius iki pat Garliavos šturmo ir šiek tiek po jo, Krivickas iš tiesų viešino ir informavo žmones apie pedofilijos bylos medžiagą, taip pat paneigdavo tokių „žiniasklaidos“ priemonių kaip Lietuvos rytas melą ir pateikdavo tam įrodymus. Šimtai tūkstančių žiūrėjo jo laidas ir palaikė jį dėl kovos už teisybę. Tos laidos iškėlė Krivicką į reitingų aukštumas, o be to, beveik kiekvienoje laidoje buvo balsavimas už 1 litą, kuriose dalyvavo dešimtys tūkstančių žmonių.

Jeigu Jūs, Kristupai, šias laidas ruošėte nuoširdžiai, norėdamas padėti košmarui prilygstančioje situacijoje, tada aš Jums norėčiau nuoširdžiai padėkoti. Bet Jūsų tolesnių veiksmų negaliu niekaip pateisinti.

Po tai, kai Krivickas baigė darbą TV3 televizijoje (galbūt buvo išmestas kaip jis teigia), jis pasirinko darbą Lietuvos Ryto televizijoje. Taip, toje pačioje televizijoje, kuri visą laiką šmeižė mano mamą ir nuolatos iškraipydavo pedofilijos bylos faktus.

Ką nusprendė daryti Krivickas perėjęs į Lietuvos rytą? Iš karto persivertė 180 laipsnių kampu, ir pradėjo kalbėti kaip jo naujasis darbdavys Gedvydas Vainauskas. Gydytojai Laimai Bloznelytei iš tikrųjų paaukojusiai savo darbą dėl tiesos – paliudijus apie vyndėmę ant Ūso lyties organo ir po to metų metus tampytai po teismus, Krivickas pareiškė, kad jai buvo aptemęs protas ir neva ji viską išsigalvojo.

Ką Kristupas Krivickas savo karjeroje darė toliau? Nusprendė su Liberalais kandidatuoti į Seimą. Su tais pačiais Liberalais, kurių gretose yra Vytautas Ūsas. Su apkaltą mano mamai iniciavusiu Eligijum Masiuliu. Su Ūsu keturračiu pasivažinėjusiu Šimašiumi. Su nuolatos visus Garliavos žmones šmeižusia Kuodyte.

Kokia likimo ironija, kad būtent tą savaitę, kuomet Krivickas nusprendė paskelbti apie savo kandidatūrą su Liberalais, Masiulis buvo pagautas su kyšiu. Ir vietoj to, kad dydis kovotojas su korupcija Krivickas pasmerktų Masiulio veiksmus, jis jį viešai gynė.

Kristupas Krivickas save pristato kaip kovotoją su korupcija, kaip “anti-sisteminį” politiką, tačiau jis visiškai niekuo nesiskiria nuo dabartinių Seimo veikėjų. Vienintelė priežastis kodėl jis tapo “anti-sisteminiu” yra dėl to, kad Liberalai jį išmetė. Jeigu Krivickas nebūtų išmestas iš Liberalų sąjūdžio, jis dabar su Gentvilu kartu “kovotų” su korupcija.

Kristupas Krivickas yra dviveidis, jis sakys ir darys bet ką, kad tik patektų į Seimą.

Karolis Venckus