Rugsėjo 7 bus atvertas naujas istorijos puslapis

Autorius: Mindė Šaltinis: https://cont.ws/... 2020-09-07 00:01:00, skaitė 1570, komentavo 11

Rugsėjo 7 bus atvertas naujas istorijos puslapis

Donecko Liaudies Respublikos (DLR) vadovas Denisas Pušilinas įsakė DLR Liaudies milicijai atidengti ugnį į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų inžinerinius statinius, pastatytus šalia Gorlovkos pažeidžiant papildomas priemones, skirtas sustiprinti ir kontroliuoti esamas paliaubas.

„Aš oficialiai pareiškiu, kad pagal papildomų priemonių „e“punktą nusprendžiau paskelbti įsakymą atidengti ugnį į neteisėtai pastatytus inžinerinius statinius Šumy gyvenvietės rajone (600 metrų į šiaurės rytus nuo Šumy gyvenvietės - naujai įrengtos Ukrainos pozicijos - rajoną su centro koordinatėmis 48 laipsniai 22 minutės 57 sekundės šiaurės platumos ir 37 laipsniai 56 minutės 55 sekundės rytų ilgumos) “, - sakoma pranešime.

Oficialų pranešimą apie šį sprendimą DLR atstovai išsiuntė kontaktinei grupei, o operacijos vietos koordinatės buvo perduotos Ukrainos pusei per BKKC (bendr. kontr. koord. centr.).

„Kviečiu Ukrainos pusę užtikrinti, kad nuo 2020 m. rugsėjo 7 d. 8:00 val. nebūtų karinio kontingento nurodytoje teritorijoje. Mums nereikalingos žmonių aukos. Mums nereikia nutrauktų paliaubų. Mes tik norime pasiektų susitarimų laikymosi“, - užbaigė Pušilinas.

Šalies vadovas pakvietė ESBO specialią stebėjimo misiją stebėti šią operaciją nustatytu laiku.

Primename, kad rugpjūčio 28 d. DLR vadovas pareikalavo Kijevo iki rugsėjo 3 d. 22 val. panaikinti papildomų priemonių, skirtų paliauboms kontroliuoti Šumy kaimo rajone į šiaurės vakarus nuo Gorlovkos, pažeidimą. Kalbėta apie tai, kad Ukrainos kariuomenė papildomų priemonių veikimo laikotarpiu pastatė naujus inžinerinius statinius ir pastūmė savo įtvirtinimus įtvirtinimus prie „Severnyj Doneck - Donbas“ vandens kanalo arkos, ketindama ten įsitvirtinti. Pušilinas perspėjo, kad DLR imsis kraštutinių priemonių, jei Ukrainos ginkluotosios pajėgos per nurodytą laiką negrįš į 2020 metų liepos 22 dienos karių ir įtvirtinimų poziciją.

P.S.

Galų gale yra pereinama nuo gynybinės taktikos prie puolimo taktikos. Pereina jie - РУССКИЙ МИР.

Galimi įvykių variantai:

A. Chocholai užkasa savo naujai pastatytus įtvirtinimus? 

Atmetama.

B. Atitrauks savo “šviesos karius” ir tylės suraukę “očko“? 

Atmetama.

C. Pabandys atsakyti ugnimi į DLR  baterijas. 

Labiausiai tikėtinas situacijos vystymosi scenarijus. Tikriausiai tokiu atveju jiems jau yra paruošta dovanų iš DLR pusės.Taip, smarvė tokiu atveju iš visos šitos k(ch)uinios pakils matyt iki pat Mėnulio. Bet DLR pusės sąžinė turėtu būti švari: juk  jūs, bliadės, buvote įspėti.

Tokio sprendimo atidengti ugnį į priešo įtvirtinimus, Pušilinas negalėjo priimti be Vyriausiojo Vado sutikimo. Ir sprendimas buvo priimtas ne tik dėl paliaubų susitarimų pažeidimų iš Ukrainos pusės.

Klausimas yra daug gilesnis.

Rusija pereina nuo gynybinės taktikos prie puolimo taktikos.

Visiems jau atsibodo šitie Vokietijos ir Jevrosojūzo tampymaisi dėl SP-2 - tai statom - tai nestatom. Negrįžimo taškas jau pereitas, laikas baigti inkšti ir užbaigti tiesti dujotiekį.

Istorija su analno apnuodijimu taip pat buvo išlaužta iš piršto, kuris randasi tarp didžiųjų kojų pirštų. Ir dabar bando pūsti iš gandono dirižablį.

Viskas. Nusibodo!

Užuominos į tai, kad Rusijos specnazas yra pasirengęs padėti Lukašenkai, jei gėj-ropiečiai bandys stumti ukrainietišką scenarijų Minske.

Perimtas pokalbis, kurį Lukašenka paskelbė ir paleido į eterį piko metu.

Dabar Pušilino pareiškimas, kad bet kokiu atveju bus atidengta ugnis į naujas ukrainietiškas pozicijas.

Visi šie įvykiai - yra vienos grandinės grandys. Pasaulis keičiasi ir tai negali nepatikti!