Kai pamatau vagį-melagį Aurelijų Verygą, mane apima šleikštulys (video)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-09-09 10:17:00, skaitė 1186, komentavo 3

Kai pamatau vagį-melagį Aurelijų Verygą, mane apima šleikštulys (video)

Valstiečiai-žalieji mums žadėjo „profesionalų“ vyriausybę, o gavome melagius ir vagis. Ne be reikalo liaudies patarlė sako: „Kas melagis, tas ir vagis“.

Kai pamatau apseilėtą melagio-vagies A.Verygos „veidą“, mane apima šleikštulys. Manau, ne mane vieną. Gali būti, kad tą šleikštulį jaučia kas antras Lietuvos gyventojas ir kiekvienas sąžiningas gydytojas, kurio profesijos vardą apdergė šitas šliužas. Juk dar prieš pusę metų mes tikėjome, kad egzistuoja Hipokrato priesaika, kad gydytojas neturi teisės meluoti apie ligą, ligos pavojingumą, apsaugos priemonių veiksmingumą. Dabar visas pasitikėjimas medicinos darbuotojais sutriptas į melo purvą.

Aš manau, kad šleikštulį, pamatę Verygą, jaučia visi tie, kas negali patekti pas gydytojus, kurie mato antsnukiais pažabotą vaikystę, suluošintą tėvų gyvenimą, iš proto išvarytus senolius.

„Giluminė vyriausybė“ sugalvojo šią „pandemiją“, kad privesti vyriausybes praskolinti valstybes tarptautiniams investiciniams fondams, valdantiems trilijoninius turtus, diriguojantiems jų samdomiems geitsams, cukerbergams, sorošams ir pan., jų atvedamoms į valdžią ES Briuselio marionetėms. Tarp smulkiausio rango marionečių yra ir masonai skverneliai, smulkūs vagys verygos ir dar smulkesni ministerijų kišenvagiai. Jie mus apvagia, kad jais manipuliuojantys ponai vėliau galėtų iš mūsų pavogti praskolintą valstybę. Apie maitvanagių fondus esu rašęs anksčiau:

http://lebionka.blogspot.com/2019/12/andrew-joyce-maitvanagiu-fondu.html

Mes stebimės, kad Veryga ir Co. prasuko greitųjų COVID-19 testų aferą, galimai pavogė iš valstybės 6 milijonus eurų.

Ar mūsų vagys yra išimtis tarp ES vagių, vagiančių net iš pažeidžiamiausių gyventojų grupių?

Visai ir ne. Šiandien partijos „Šiaurės lyga“ pirmininkas, Italijos senatorius Matteo Salvini FB rašo apie vežimėlių neįgaliesiems aferą Italijoje. Čia Hipokrato ainiai už 44 milijonus eurų užsakė 180 tūkst. neįgaliųjų vežimėlių. O gamintoju pasirinko įmonę, kuri vykdo „mugės renginius“ ir turi vos vieną darbuotoją. Šią aferą paviešino laikraštis „La Verita“, o partija „Šiaurės lyga“ kreipėsi į prokuratūrą. Prokurorai šią sutartį nutraukė. 

O kiek Skvernelio-Verygos rengiamų vagysčių nutraukė mūsų prokurorai?

Nei vienos!

Gal todėl, štai dėl šitų, ir anksčiau valdžioje buvusių vagių, mes Europoje trumpiausiai gyvename, daugiausiai žudomės, sergame džiova, bėgame iš Tėvynės, esame greičiausiai pasaulyje išmirštanti tauta?

Mūsų vagis Veryga aplenkė net Italijos mafiją. Iš paskos greitųjų testų aferai sekė 10 kartų brangiau pirktų kaukių ir respiratorių afera, už 68 milijonus eurų!


Ar ilgai kentėsime šituos valstybės parazitus verygas?

Plačiau apie Verygos nusikaltimus: