Jörg Meuthen: ši ES griauna tai, kas išaukštino Europą!

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-09-17 13:27:00, skaitė 1164, komentavo 1

Jörg Meuthen: ši ES griauna tai, kas išaukštino Europą!

Su antsnukiu - paskirtoji ES p-rezidentė, Vokiečių nomenklatūrinė karjeristė Ursula fon der Lajen

Berlynas, 2020 m. rugsėjo 16 d. prof. Dr. Jörgas Meuthen, partijos „Alternatyva Vokietijai“ (AfD) federalinis atstovas spaudai ir delegacijos ES parlamente vadovas, pakomentavo Ursulos fon der Leyenkalbą apie „Sąjungos valstybę“.

Prof. Jörg Meuthen iš Europos Parlamento tribūnos pasakė:

„Patetiška ponia fon der Leyen kalba apie Sąjungos būklę skirta įteigti, kad ES yra valstybė, kuri nėra. Atitinkamai Ursula fon der Leyen nėra valstybės vadovė, kuria norėtų būti. Mes padarysime viską, kas įmanoma, kad taip ir liktų.

Tai yra labiau reikalinga nei bet kada, nes, kaip nebūtų paradoksalu, kiekviena ES nesėkmė lemia ne protingus apribojimus, o vis didesnes eurokratų supervalstybės fantazijas:

Piliečių išnaudojimas didinant mokesčius, o pastaruoju metu taip pat ir skolas yra akivaizdūs nuoseklių tautinių valstybių likvidavimo ženklai Jungtinių Europos Valstybių naudai. Tam begėdiškai eksploatuojamas koronavirusas. Kartais net atrodo, kad virusas padeda ES vadovams, nes tai suteikia ilgai lauktą galimybę tolimesniam apjungimui ir kompetencijų perėmimui. Tai daroma demokratijos, laisvės, tapatybės ir asmens bei tautos suvereniteto sąskaita.

Jūs beprasmiškai griaunate tai, kas padarė šį kontinentą dydžiu. Ir jis vedamas be ekonominės išminties ir istorinių žinių į šliaužiantį socializmą, kuris turi atvesti į politinę beprasmybę. Europos priešai dėl to nesiskundžia. Tai nėra antieuropietiška kritika. Už tai neatsakyti yra neeuropietiška."