Linkėjimai Chuanitai Guaidovskajai iš Tėvynės

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-09-20 16:52:00, skaitė 2073, komentavo 31

Linkėjimai Chuanitai Guaidovskajai iš Tėvynės

"Svetlana Tichanovskaja pagrasino Baltarusijos jėgos struktūroms atskleidžiant pareigūnų asmenybes."

"Svietočka, brangioji, tu ką - iš medžio tiesiai ant galvos nukritai?  Matyt, nukritai, ar tave išmetė, iš labai aukštai ir stipriai galvelę susitrenkei, galbūt žinoma tave Lietuvoje šeria tabletėmis, nuo kurių tu jau nesuvoki visos realybės ir viskas, kas tave supa aplinkui - tau atrodo tarsi koks vaikiškas žaidimas, kuriam pasibaigus tau priklauso paskatinamasis prizas. Paskatinamajam ar ne, bet prizui tu jau aiškiai prisižaidei pakankamai. Svieta, susidaro toks įspūdis, kad tu nematei vaizdo įrašo iš moterų forumo „Minsk-Arena“, o vertėjo pasižiūrėti prieš išmetant į eterį tokią rimtą žinią kaip informacijos atskleidimą. Vien tik už šį pareiškimą tave galima pasiūsti į kamerą, pas savo vyrą, pasėdėti poroje, kad nebūtų nuobodu.

Paklausyk karininko žmonos Julijos Artiuch vaizdo įrašą, kuri žiūrovams salėje perdavė savo vyro žodžius, kad BČB vėliava (bialo-červono-bielyj, vėliava kuria prisidengiant buvo sudeginta, sušaudyta, nukankinta lageriuose virš 3 000 000 milijonų BTSR gyventojų) - nepakils virš Baltarusijoje ir kad karininkai stovės iki galo gindami savo šalį, nes jiems šalis - nėra tuščias garsas ir jie savo šalimi neprekiauja kaip ridikėliais turgaus dieną už krūvelę - piatačiokas.

Tai, kad tau trūksta proto, buvo aišku nuo pirmųjų dienų po sukelto triukšmo, tačiau sulig kiekviena diena tu tik dar giliau save užkasi, ir tau jau nesvarbu iš kurios pusės, o jūs dar gali atgailauti. Esu įsitikinęs, kad informaciją, kurią tu nori pagarsinti, gavai iš kaimyninės Ukrainos, žinoma, dalyvaujant vidinėms Baltarusijos žiurkėms ir jei taip atsitiks, tada karininko žmona Julija Artiuch ir kitų karininkų žmonos tave suplėšys į skutelius, be jokio gailesčio, nes ant kortos pastatyta šalies ateitis, jų ateitis ir kitų kartų ateitis! O, tiesa, tavo  "all - inclusive" (viskas įskaičiuota) artėja jau į pabaigą, ir ateitis tavo miglota."

Čia  Tichanovskaja grasina atskleisti pareigūnų asmenybes