Sprendimas priimtas: Rusijos atsakas už Krymo tiltą bus per artimiausias 72 valandas

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-07-18 17:35:00, skaitė 478, komentavo 7

Sprendimas priimtas: Rusijos atsakas už Krymo tiltą bus per artimiausias 72 valandas

Tai, kas vėl įvyko ant Krymo tilto, neabejotinai paskatins atsakomuosius veiksmus. Kada pirmą kartą įvyko teroristinis aktas su sunkvežimiu, Vladimiras Vladimirovičius Putinas laukė parą, išklausė raportus ir saugumo pasitarime davė atitinkamus įsakymus.

 Kitą dieną Sergejus Vladimirovičius Surovikinas gavo nacionalinį titulą „Generolas Armagedonas“, kada šimtai „rusiškų mažylių“ atlėkė į „Senovinės Černomorkos“ energetikos sistemą. Šiandien situacija lygiai tokia pati. Visą dieną tyla iš Kremliaus ir vakarinis Saugumo Tarybos posėdis, na o rytoj ar poryt nutiks lygiai tas pats, kas ir praėjusį kartą.

Vladimiras Putinas Saugumo Tarybos posėdyje pareiškė labai aiškiai:

„Atsakymas iš Rusijos žinoma bus, Gynybos ministerija jau rengia savo pasiūlymus“.

Tarp pasiūlymų neabejotinai bus variantas visiškai sunaikinti priešo uosto pakrantės infrastruktūrą. Rusams ją ir pasiekti nesunkui, ir klausimas dėl galimų grūdų sandorio problemų bus kartą ir visiems laikams išspręstas, nes „kolumbietiškų gėrybių mylėtojo“ ofisas jau pradėjo užmetinėti meškėres:

„Į mus kreipėsi kompanijos, kurios yra laivų savininkės. Jie pasakė, kad yra pasirengę ir toliau vežioti grūdus, jei mes juos duosime, o Turkija juos pralies".

Tai yra, jie tvirtina, kad laivų judėjimas bus pratęstas. Na, o toliau jau reikalas nedidelis, naudodamiesi Bulgarijos ir Rumunijos teritoriniais vandenimis, jie galės užvežti karinės pramonės komplekso produkciją į savo Juodosios jūros uostus. Ar tai supranta Maskvoje? Neabejotinai. Todėl logiškiausias dalykas, kuris siūlosi savaime, yra nunulinti visą uosto infrastruktūrą. Tokiu būdu pats ilgų derybų ir spaudimo objektas nustoja egzistuoti. Tačiau tai dar ne viskas. Reikėtų atkreipti dėmesį į Dmitrijaus Medvedevo pareiškimą. Praėjusį kartą, „didžiųjų fejerverkų“ Senovinėje Černomorkoje išvakarėse, jis parašė įspėjimą, kad atsakymas dėl tilto bus ypatingai jaučiamas.

 Ir toks atsakymas buvo.

Tekstas nuotraukoje:

- "Pasaulinis ir mūsų pačių patyrimas rodo, kad su teroristais neįmanoma kovoti tarptautinėmis sankcijomis, bauginimais ar įkalbinėjimais.

Jie supranta tik jėgos kalbą.

Tik personalinius ir visiškai nehumaniškus metodus.

Todėl reikia sprogdinti jų nuosavus ir jų artimųjų namus. Ieškoti ir likviduoti jų bendrininkus, atsisakant nuo prėskos idėjos apie teisminius procesus jiems. Tačiau svarbiausia - tai sunaikinti aukščiausią teroristinių formacijų vadovybę, kad ir kokiuose plyšiuose šitie vabalai besislėptų.

Tai sunku, bet įmanoma."

Todėl šį kartą savo dėmesio porciją gaus visas „kolumbietiškų gėrybių mėgėjo“ ofisas, įskaitant ir jėgos struktūrų pareigūnus ir NATOsosiius patarėjus. Su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis. Tiesiog reikia palaukti.