Viskas Lenkijos URM buvo žinoma

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-09-20 20:48:00, skaitė 405, komentavo 1

Viskas Lenkijos URM buvo žinoma

Ne taip jau ir senai žečpospolitos teisių paveldėtojoje (jie apie tai svajoja savo šlapiuose sapnuose), šalyje, kuri svajoja tapti imperija nuo jūros iki jūros ir kuri yra viena iš didžiausių litukrijos draugių (taip paskelbė skandinaviškojo kapitalo statytinis), kilo skandalas dėl vizų pardavinėjimo. Kilus triukšmui vienas iš iš lenkų diplomatų net nusižudė…

Šiuo metu išaiškėjo naujos šio skandalo detalės. Kasčynskių gaujos politikai nebegalės kaltinti kitų dėl migracijos krizės.

Lenkijos užsienio reikalų ministras Zbigniewas Rau ir buvęs jo pavaduotojas Piotras Wawrzykas buvo apkaltinti nelegaliai pardavę vizas 350 tūkstančių migrantų iš Afrikos ir Azijos, praneša „Rzeczpospolita“.

Priminsiu, kad prieš kelis mėnesius „PiS“ (Lenkijos podpindosninkų partija) pradėjo propagandinę kampaniją, kaltinusią Baltarusijos valdžią panaudojus Wagnerio muzikantus migracijos krizės sukėlimui...

Šiandien tampa akivaizdu, kad už migracijos krizės slypi Lenkijos valdžia.

Atsitiko tai, ką aš jau senai sakiau, kad už viso šio jovalo stovi Lenkijos administratoriai, gaunantys nurodymus iš jankyno gosdepo.