Kol vieni skaičiuoja genderių rūšys, rusai sukūrė preparatą nuo vėžio, kurio veiksmingumas gali siekti 100%

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-10-02 00:02:00, skaitė 956, komentavo 14

Kol vieni skaičiuoja genderių rūšys, rusai sukūrė preparatą nuo vėžio, kurio veiksmingumas gali siekti 100%

Ne taip seniai Europoje buvo užsiminta apie „netikėtai“ iškilusias problemas. Pavyzdžiui, Vokietijoje neseniai buvo iškeltas klausimas, kad būtų visai nebloga idėja kažkaip paskatinti branduolinės energetikos pramonę.

Ir tada „staiga“ paaiškėjo, kad šalyje 8-ioms branduolinės fizikos katedroms tenka 173 genderinių tyrinėjimų katedros, tai yra, paprasčiau tariant, atrodo, kad tiesiog nėra kam užsiimti realiu mokslu, nes visi „mokslininkai“ yra užsiėmę skaičiuodami pidarasų ir lesbių rūšys ir porūšius, kiek iš viso gamtoje yra genderių - 52 ar 56. O gal net ir 96.

O štai čia žemėlapyje galima matyti lyties keitimo paslaugas teikiančias klinikas Pindostane:

Na, jūs ir be jokių aiškinimų suprantate, kuo jie ten visi “susirūpinę”?

O štai čia trigrašis-ištrauka ne visai į temą, paimta iš kito straipsnio:

"Dabar iškelsiu labai nepaprastą klausimą. Turiu bendraklasį, kuris išvyko į Valstijas ir vis dar iki šiol ten dirba anesteziologu. Kažkaip viename iš mūsų pokalbių mes su juo iškėlėme onkologijos klausimą. Na atseit USA žmonės išmoko daryti visokius-tokius aukštųjų technologijų dalykėlius, o štai vaistų nuo vėžio sukurti niekai nedasigalvojo.

Į ką jis man beveik pažodžiui pasakė sekantį: "Tu ką, išprotėjai? Kas tau leis USA išrasti ar sukurti vaistus nuo vėžio? Juk tai daugiamilijoooooninis verslas, tarp kitko idealus verslas - labai brangus gydymas be jokios sėkmės garantijos. Tik atiduokit mums savo pinigėlius, o toliau - kaip jau gausis.

Ir aš manau, kad jis pasakė absoliučią tiesą, kurios mums niekas niekada tiesiai nepasakys."

Tačiau dabar amerikonų daktarams yra pagrindas bėgti į kabinetą prie spintelės su antidepresantais. Nes rusų gydytojai, nevaržomi onkologinių lobistų, išrado būtent tą patį vaistą nuo vėžio.

Naujojo rusiško preparato, skirto onkologiniams susirgimams gydyti šviesos pagalba, veiksmingumas kai kuriais atvejais gali siekti 90-100%, praneša RIA Novosti, 2023-09-30

MASKVA, rugsėjo 29 d. – RIA Novosti. Naujo rusiško preparato, skirto onkologiniams susirgimams gydyti šviesos pagalba, veiksmingumas kai kuriais atvejais gali siekti 90-100%, pareiškjė RIA Novosti – rentgeno endovaskuliarinės diagnostikos ir gydymo rentgenochirurginių diagnozavimo ir gydymo metodų skyriaus vedėjas, intervencinės radiologijos mokslinių tyrimų instituto ir klinikinės bei eksperimentinės radiologijos FGBU medidicinos mokslų kandidatas Igoris Pogrebniakas. 

 „Preparatas gali būti vartojamas gydant pacientus, sergančius įvairaus pobūdžio virškinamojo trakto, tulžies latakų, šlapimo ir lytinės sistemos, viršutinių kvėpavimo takų ir odos ligomis ir nuo ten esančių auglių bei navikų. Tam tikrose susirgimo stadijose, jei laikomasi visų vartojimo indikacijų, veiksmingumas gali siekti 90-100 procentų“, – pasakė jis.

Anot specialisto, preparatas turi keletą tėvyninių analogų, į kurių naudojimo patirtį buvo atsižvelgta jį gaminant. Šis preparatų tipas gerai toleruojamas pacientų ir neturi rimtų šalutinių poveikių, patikslino gydytojas. Vienintelė absoliuti kontraindikacija jo vartojimui yra retai Rusijoje sutinkama - porfirininė liga, patikslino Pogrebniakovas.

Išvakarėse Maskvos meras Sergejus Sobianinas paskelbė, kad preparatas skirtas vėžio gydymui šviesos pagalba pradėtas gaminti sostinėje, per metus bendrovė planuoja pagaminti iki 40 tūkst. flakonų. Kaip pastebėjo miesto vadovas, ankstyvosiose ligos stadijose šis gydymo būdas gali pakeisti chirurginę intervenciją. Vaistas įvedamas pacientui, jis kaupiasi auglių ir navikinėse ląstelėse, o po to aktyvuojamas lazerio arba LED spinduliavimu. Po to naujadaras  praktiškai visiškai suyra.