Dainius Žalimas paliko savo žmoną su neįgaliu sūnumi dėl ūkvedės Ingridos

Autorius: kromvelis Šaltinis: https://m.facebook.com/story.p... 2023-11-18 00:30:00, skaitė 1252, komentavo 7

Dainius Žalimas paliko savo žmoną su neįgaliu sūnumi dėl ūkvedės Ingridos

Teisinis minedas homoaktyvistas Dainius Žalimas paliko savo žmoną su neįgaliu sūnumi dėl ūkvedės Ingridos,Dainius Žalimas paliko savo žmoną su neįgaliu sūnumi dėl ūkvedės Ingridos.Ūkvedės ne pėsčios būta.Ilgą laiką dirbusi sekretore,paprašė kolegės vyro teisėjo,kad ją įformintų ūkinės dalies vedėja. Na kad CV geriau skambėtų,kadangė buvo eilinė sekretorė.

Kolegės pradėjo pastebėti,kad iš kuklios algos Ingrida ėmė rengtis vardiniais rūbais.Paslaptis išaiškėjo tik vėliau.Kai įsisiūbavo teisėjų korupcijos istorija,kai visus išdavė Zagreckas,paaiškėjo,kad Ingrida Danėlienė,tuo metu dar Klaipėdos apygardos vyriausiojo prokuroro Giedriaus Danėliaus žmona perduodavo kyšius korumpuotiems teisėjams,kai kurios iš jų už dovanėles pamalonindavo. Giedrius Danėlius buvo biseksualus.Kol jis susitikinėdavo su vyrais,jo žmona susitikinėdavo su kitais vyrais.Ingrida norėjo daug pinigų,norėjo gero gyvenimo. Ji norėjo gyventi dideliame name prie jūros,kokiame gyvena buvęs tuometinis Klaipėdos apygardos teismo pirmininkas Švėkšniškis Arvydas Daugėla,bet jai jokių šansų nukabinti jį nebuvo,nes Arvydukas birbino jauną praktikantę panevežietę Margaritą,katrą su mano klasioke savo seserimi Laura į Tunisą į Souso kurortą vežėsi,ir po to Laura pasakojo,kaip vienas arabas jos broliui siūlė parduoti ją už kažkiek kupranugarių.

Mano klasiokė Laura Daugėlaitė buvo viena gražiausių merginų mūsų mokykloje,tyli pelytė,ir kai ji 2014 metais man būdama eiline Klaipėdos teismo sekretore pasakė,kad jei dar po tais visais Švėkšnos komunistais,KGBistais knisiuosi,pati pasistengs surinkti įrodymus prieš mane ir savo broleliui viską perduos. Oi pasiutau tada. Tai ji man pasakė,kad čia tipo pajuokavo.Aš tada irgi pajuokavau kai mano klasioko tėvas ir sako,žinai mačiau Švėkšnos turguj Laurą,tokia graži mergina buvo,o dabar atrodo kaip tave su mano sūnum kartu sudėjus.Nu ir skėliau tada Lietuvos Ryte straipsnį įveskite į google: Klasės susitikimas: „Skaudu matyti, kuo virto karštos merginos“

Laura buvo labai artima mano bičiulė,o tokios širdį spaudžiančios bičiuliškos išdavystės nedovanosiu.Tai skambino Laura su Margarita į Lietryčio redakciją Klaipėdos apygardos teismo vardu,kad manęs nespausdint arba Lietuvos Rytas turės problemų. Tada Arvydo Daugėlos grupiokas ir geras draugelis Arūnas Valinskas savo partiją turėjo. Retas žino,bet Valinskas taip pat Šilutiškis,kaip ir Žemaitaitis, Benkunskas, tik Benkuskas tada dar studentų bendrabuty gyveno kai viskas vyko.

Kai jau vėliau Lauros brolelis Arvydukas prisilupęs su savo nauju mersu,o jis dar būdamas Klaipėdos apygardos teismo pirmininku tik su naujais mersais banginiais pastoviai įkalęs važinėjo,įkliuvo ir pragėrė Lietuvos aukščiausio teismo Teisėjo postą,visi mano klasiokės teismo sekretorės Lauros pontavimaisi baigėsi. Giedrius Danėlius baisiai graužėsi,kad negali nusigriebti pelningų bylų,nes Arvydas Daugėla neprileidžia.

Arvydėlis nesnaudė ir įkišo savo Margaritą Šniūtytę į generalinio prokuroro Pašilio pavaduotojo vietą ,o Pašilis už saviveiklą tokį Šilutės prokurorą Giniotį atleido,katras geras draugelis su Danėlium buvo. Ingridai Danėliaus žmonai nesinorėjo visą gyvenime būti teismo sekretore kaip ,kad mano klasiokei Laurai,ar kitai klasiokei Vaidai Rukšnaitytei Šiaulių apylinkės teisme. Mane kai teisė už 1999 metų Sausio 13 įvykių interpretaciją,taip jums teisingai pasirodė ,ne už 1991,bet už 1999 metų Sausio 13 įvykius Šiaulių teisme žiūriu,matytas veidas su papkių krūva praėjo,ogi,klasiokė Vaida. Bet jau ji buvo ne ta draugiška Vaida,su kurios geriausia drauge katra dabar labai didelė Kauno savivaldybės viršininkė ir su ja aštuoniolikinis per Švėkšnos šventę prie tokio nemažo gimnazijos krūmo nekaltybę praradau.

Vaida žiūrėjo į mane keistomis akimis,manyje matanti ne Simą,o Kremliaus agentą,Tikrą Lietuvos valstybinį priešą,o dar tas Vidas Mačiulis filmuot su telefonu pradėjo. Net neabejoju,kad mano klasiokės Vaida su Laura buvo išauklėtos ir savo kaip teismo sekretorės darbą atlikdavo profesionaliai,o šita asaba vardu Ingrida Danėlienė norėjo lengvo prabangaus gyvenimo. Šiaip jau Giedrius Danėlius tikrai neblogai kaip vyras atrodė,bet jam nestovėjo ant moterų.Jam stovėjo ant vyrų,už tai,kai atėjo susitikt su vienu jaunu vyruku po Žalgirio rungtynių į Ažuolyno parką buvo užpultas ir snukin gavo.

Gal ir neblogas tas žmogus Giedrius ir pagalvojau apie KGBisto žurnalisto Vido Mačiulio,bylą ir tuometinį Kauno Žalgirio trenerį Šarūną Jasikevičių kuris iškviestas į prokuratūrą mano byloje teigė kad nera matęs Vido Mačiulio girto,ir nėra matęs jo santykiavusio su vyrais. Esmė yra tame,kad Šarūno apklausoje dalyvavo advokatas Giedrius Danėlius.Tokioje bereikšmėje apklausose išsikviesti buvusį Klaipėdos apygardos vadą kaip advokatą ?

Kai papasakoju britams tie nesupranta,kad taip gali būt,kad trečio pagal dydį buvęs Mančesterio generalinės prokuratūros vadas advokatautų kokio žurnalistėlio byloje,kuris kaltintų žmogų,kad jis feisbuke kažką netinkamo apie jį parašė. Danėlienei panižo. Nepatiko Ingridai sekretoriauti,ir pradėjo žvalgytis kokį čia meilužį susiradus.Kadangi pati pilka pelė buvo,tai sugalvojo,kad jai tiks ir koks pelius .Kur buvus kur nebuvus pradėjo ją kadrint Dainius Žalimas. Dainius mokėsi 27 Vilniaus mokykloj.Algirdo Paleckio bendramokslis buvo,ten ir žąsai Ezopas,Trū Sabaka mokėsi.

Ezopo dėdė Mažeika sovietų sąjungos laikais laidą vesdavo per vieną rusišką kanalą.Vaikas dar buvau,bet tą laidą rodydavo po Gyvūnų Pasaulyje,kurią užbaigdavo Paul Mauriat uvertiūra su gandrais ir flamingais. Septynerius metus pradirbusi sekretore Ingrida tapo LVAT pirmininko padėjėja ir atliko atstovės spaudai funkcijas. Ten ji susipažino ir susidraugavo su šio teismo teisėja Skirgaile Žalimiene – tuomete Konstitucinio teismo pirmininko D.Žalimo žmona. Skirgailė augino su Dainiumi neįgalų sūnų.Danėlienė sugalvojo planą chuliganą. Duosiu Skirgailės Dainiui įbrukt į klyną,vis geriau nei su santechniku Algiu iš Žemaičių Naumiesčio,tas nors ir gerai uždirba,bet ne tas lygis.Norisi statuso. Pati kaimietukė.

O Dainius patys žinot,buvo mokykloj bulinamas,klasiokai iš jo tyčiodavisi,tampydavo už plaukų,klasiokai ruseliai kariškių vaikai,jam kokiai panai už papelio grybštelt be šansų,o čia pabaigus studijas,mokslus Ingrida,pusė velnio,nė bulvių maišo ant galvos kaip žmonai Skirgailei dėt nereikia ir nuogų mergšių kompiuterin įsijungti nereikia,apsvarstė viską Dainius,ir prasidėjo jo ir Ingridos Danėlienės slaptas romanas. Skirgailė,jau buvo bobelka,vyresnė,jos Dainius jau nebenorėjo,ankstyvasis PMS prasidėjo,kabinėtis,čia kojinės numestos,kad va Dainiau vėl prakaitu smirdi,plaukai riebaluoti,o va Ingrida nieko nesako,kantri pelytė jam pats tas. Dainiaus vienas buvęs kolega man pasakojo,anie ten slapstėsi taip,kad net juoktis iš abiejų visas teismas pradėjo.

O Ingrida gudri lapė,apvyniojo Skirgailę aplink pirštą.Abidvi žmona su meiluže LVAT biuletenius, įvairias konferencijas kartu rengdavo ,o I.Danėlienei 2012 metais Vilniaus universitete ginantis daktaro disertaciją docentė S.Žalimienė buvo jos darbą vertinusios komisijos narė. Nė ji gynės to darbo nė ką,nukopijavo eilinės studentės darbą ir tiek,taip pat kaip ir Valinskas gynėsi diplominį pas savo draugelį,ir grupioką dėstytoju tapusį Švedą. Apgynusi disertaciją „Proporcingumo principas administracinėje teisėje“ ir tapusi mokslų daktare I.Danėlienė Vilniaus universitete dar vakar buvusi ūkio dalies vedėja kaip lektorė pradėjo skaityti paskaitas.

Meilužio Žalimo kvietimu I.Danėlienė 2015 tapo Konstitucinio teismo kanclerio pavaduotoja, o paskui be konkurso buvo paskirta ir kanclere. Įsivaizduojat,ant kiek supuvusi visa teisėsaugos sistema. Visiems kolegoms puikiausiai matant D.Žalimo kvietimu I.Danėlienė 2015 tapo Konstitucinio teismo kanclerio pavaduotoja, o paskui be konkurso buvo paskirta ir kanclere. Tiesiog pasistatė savo meilužę arčiau savęs,nes jautė,kad jeigu jos šalia nebus,tada ir vėl Dainius turės tampyti savo šmirgelį per monitorių žiūrėdamas plikšes,o dar tais laikais į tarnybinį kompą virusų prisiųsdavo,gerai,kad draugelį IT departamente turėjo,tas tuos virusus trindavo lauk. Visi vyrai esam puikiai suprantam nėr čia nieko blogo,bet kaip bebūtų esi teisėjas,o ne Matas Maldeikis.

Į kanclerės postą Ingridą irgi paskyrė Žalimas be jokio konkurso.Žalimas sakė,kad pretendentų neatsirado,tai ir paskyrė savo meilužę be konkurso. Netrukus po šio paskyrimo iširo D.Žalimo šeima. 2016 metais jis oficialiai išsiskyrė su žmona – LVAT teisėja S.Žalimiene, ji liko viena su neįgaliu sūnumi. Tapusi kanclere I.Danėlienė ne tik rūpinosi teismo ūkio reikalais, bet ir vykdė aktyvią kadrų politiką. Buvo atleisti keli ilgamečiai teismo darbuotojai – tarp jų – valstybiniais apdovanojimais apdovanota vyriausioji finansininkė Ona Azbainienė ir ūkio skyriaus vedėjas Jonas Skebas.Vėliau šie skyriai buvo sujungti į Išteklių valdymo skyrių, o jo vedėja paskirta gera I.Danėlienės draugė Agnė Pakalnienė.

Tuo metu D.Žalimas pamėgo komandiruotes į užsienį, kur vykdavo ir su naująja kanclere I.Danėliene. Tik retais atvejais prie šios poros prisijungdavo į delegacijos sudėtį įtrauktas vienas ar kitas Konstitucinio teismo teisėjas ar kokios nors kitos teisėsaugos institucijos atstovas.Tada žurnalistas Lekavičius gerai pavarė apie šitą porelę,Iškniso kaip kurmis viską. Tautiečiai šią porelę prabangiuose užsienio viešbučiuose pastebėdavo ir kartu atostogaujančią. Advokatas Valiūnas savo draugeliams pasakojo,net žadą praradęs, kai 2017 metų pabaigoje Lenkijos Poznanės „Sheraton“ viešbučio restorane pastebėjęs prie pusryčių stalo meiliai besišnekučiuojančius Konstitucinio teismo pirmininką Žalimą ir kanclerę Ingridą. Kartu prie vieno stalo sėdėjo ir bendra Giedriaus Danėliaus ir Danėlienės dukra. Juokiausi susirietęs, kai peržiūrėjau viešbučio vaizdo įrašus, kaip pastebėjęs mane Konstitucinio teismo pirmininkas slepia veidą portfeliu ir strimgalviais, net nesuvalgęs pusryčių lekia iš viešbučio“, – savo draugams pasakojo Rolandas Valiūnas.

Kiti šaltiniai sako,kad Žalimas žydriukas yra ir,kad nori visuomenei parodyti,neva jam ir moterys patinka. Kalbos apie itin artimus D.Žalimo ir I.Danėlienės santykius buvo vos ne vieša paslaptis, jie bent jau atvirai savo santykių nedemonstravo. Niekada nėra buvę, kad jie į darbą ateitų kartu. Puikiai visi žinot,kad iš eilinės teisėjo algos po prabangius Šeratono viešbučius nepalakstysi.Už viską sumokėjote jūs mokesčių mokėtojai,nes Žalimas su meiluže per tuos metus sugebėjo ,net į 18 komandiruočių,kur sudėjus visą laiką išėjo beveik 5 mėnesiai.Ir tai kainavo Lietuvos mokesčių mokėtojams 320 tūkstančių eurų. Paklaustas apie artimus santykius su I.Danėliene, Konstitucinio teismo pirmininkas tai kategoriškai neigė. Neigė jis ir sklindančias kalbas, kad jie abu kartu poilsiaudavo užsienyje.Čia kalbu apie 2018 metus. 2019 metais Žalimas į komandiruotes Karibuose ir kitose šiltose šalyse su meiluže skrido 23 kartus.

Vėliau Žalimas susidraugavo su Pranckiečiu,o tas paėmė ir paskyrė Žalimo meilužę sekretorę. Pirma patvirtino kandidate į Konstitucinio teismo teisėjus.Pažiūrėjo,kokia bus visų reakcija.Nu paburbėjo,ir kas,ir nieko nelaukus patvirtino meilužę Ingridą Konstitucinio teismo teisėja. Mokinkitės mergos kaip reikia daryti karjerą !!!

Visą šitą istoriją sužinojo ekspertai Audrius, Dima, Karžygio komanda. Žalimas,nelaukė ir užsiundė prokuratūrą ant ekspertų. Policininkai vakar ryte padarė Audriui Nakui,Dimai Glazkovui kratas,paėmė kompiuterius,techniką. Jokia čia paslaptis,kai kokios teisėjos draugės,ar giminaitės vaikui reikia laptopo,duoda kokį konfiskuotą laptopą naudotis ir jo niekada negrąžina. Iš FRONTO partijos pirmininko Giedriaus Grabausko prieš keturis metus kompiuterį paėmė,žmogus turėjo bėgt iš Lietuvos,nes ketino uždaryt į kalėjimą už lankstinukus,kad sugrąžinti litą,o Giedriaus laptopą atėmė ir vienos Kauno teisėjos vaikui per gimtadienį padovanojo.

Pavargo Žalimui su Giedriaus Danėliaus žmona slapstytis,tai apsiženijo. Sekretorė ir sako,Dainiau tu gali.Tu gali būti Lietuvos Prezidentu.Tas durneliis ėmė ir patikėjo,ir ką jūs galvojate ? Politinė lavonė Laisvės Partija kelia Dainių Žalimą kandidatu į Lietuvos Prezidentus. Nesvarbu,kad surinks 200 balsų,ir niekas jo ,net kandidatu neregistruos,bet užtat per LRT parodys.

minedas zalimas