Kas nori įtraukti Lietuvą į karą?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2024-01-16 14:02:00, skaitė 1001, komentavo 4

Kas nori įtraukti Lietuvą į karą?

"Komentaras TV" laidos "Įrodyta: norėjome demokratijos, bet sukūrėme policinę valstybę!" metu buvo atlikta sociologinė apklausa (tai, manau, labai sveikintina, nes mažai kas tiki užsakytomis apklausomis) kuri parodė, kad skleidžiama informacija, neva Ukraina gina Lietuvą nuo Rusijos ir todėl, "kaip sako I.Šimonytė, mes skolingi Ukrainai" parodė, kad absoliuti dauguma iš 3512 apklaustųjų (video 2:52:30) mano, kad tai netiesa.  96% apklaustųjų pasakė, kad "Ukrainai Lietuva nieko neskolinga", 1% neturėjo nuomonės, o 3% apklaustųjų mano, kad "mes esame Ukrainai skolingi".

https://www.youtube.com/watch?v=_CfhvejaI-I

LRT 15d. 14 val. žiniose buvo transliuojamas siužetas iš JAV, kuriame Respublikonų kandidatė rinkimuose į šios šalies prezidento postą Nikki Haley melavo, kad Rusija grasino užgrobti Baltijos šalis ir Lenkiją (10:40):

"Rusija pasakė, kai paims Ukrainą, toliau puls Lenkiją ir Baltijos šalis. Tai NATO šalys. Tai įtrauks Ameriką į karą." (https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000314407)

Kas galėtų paneigti, kad JAV giluminė valstybė nori Lietuvą įtraukti į karą su Rusija? Juk nesivaržoma, kaip parodė Nikki Halei atvejis, net grubiai meluoti ir klastoti faktus. 

Aukščiau cituotoje "Komentaras TV" laidoje kategoriškai pasisakoma prieš Lietuvos įtraukimą į karą. Apklausa parodė, kad skirtingai nuo dabartinės valdžios Lietuvos piliečiai nemano, kad Ukraina gina mūsų interesus. 

JAV pulk. Dauglas Makgregor, buvęs Donaldo Trampo patarėjas, savo naujame 2024 m. interviu papasakojo apie karo kurstytojus (9:40). Pulkininko žodžiais, JAV demokratus ir Respublikonus valdo tie patys neokonai, kurie mano, kad pateikus Ukrainai ginklus ir amuniciją galima bus užkariauti Rusiją. Jiems tarnauja ir vasalinės ES valstybės. 

https://www.youtube.com/watch?v=Lxjpj7dIgrs

Mes matome, kokia vasalinė yra Lietuvos valdžia, neatstovaujanti savo valstybės žmonių interesų. Tai ir lemia nuolatos jų transliuojamas made in USA mantras apie tai, kad "Ukraina gina mus ir visą ES nuo Rusijos".

AVvXsEjMdSwulIBHh_jgF22TvxpqAvY-Y8Do5kZOfjBsi0rkmhBMWyt9Qe1WeeWPzfjtV5soEHqTVYqVvl-gu2k0y2IxH1Mt99b4SuVfP339syk-BxXYCphsJgJUenRJX1jrIA1rD-vgPcXMm_Ze_Hf3RikVc_F3pcp4bDNyFS9IVhl-bExU5DPQklXtQBqcHf8m

Prieita iki tokios beprotystės, kad Ukrainos premjeras Denisas Šmigalis prieš kelias dienas užtikrino Didžiąją Britaniją, kad Ukraina gins šią šalį nuo Rusijos!

"Ir ne tik Jungtinė Karalystė turi reaguoti per 24 valandas - jei bus agresija prieš Ukrainą, Ukraina taip pat gins savo sąjungininkę ir partnerę per 24 valandas, vienaip ar kitaip reaguos ir palaikys Jungtinę Karalystę, jei Rusija norės užpulti mūsų draugą, partnerį ir sąjungininką", - sakė Šmigalis.

Keista ir liūdna girdėti visus šiuos kliedesius. Liūdna, kad Vakarų "elitos" nebesuvokia, kad jėgų santykis pasaulyje pakito ne jų naudai. Duok, Dieve, proto Lietuvos valdžiai, kad jie neįtrauktų mus į pražūtingą karą.