Visi kaip vienas ginkime Teksasą, arba jankynui po biškį kajuk pareina

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-01-26 20:18:00, skaitė 1625, komentavo 41

Visi kaip vienas ginkime Teksasą, arba jankynui po biškį kajuk pareina

Visi kaip vienas ginkime Teksasą!

„Raginame visas norinčias valstijas siųsti savanorius į Teksasą, kad neleistų patekti nelegaliems imigrantams ir išstumtų juos atgal per sieną. Visi amerikiečiai turi remti Teksaso valdžios pagrįstas pastangas apsaugoti Teksaso ir Amerikos žmonių saugumą ir suverenitetą.

c) agentas Donaldas

25 JAV’ų banditų valstijos palaikė Teksasą konflikte su Vašingtonu. Iš tikrųjų jos palaiko vietos gubernatoriaus veiksmus, kuris, nepaisydami Vašingtono grasinimų, ėmė kovoti su migrantais pasitelkdami vietinę nacionalinę gvardiją.

Likusios valstijos mano, kad Teksasas yra teisus, o Fašingtonas bando apriboti Teksaso teises ir nepaiso migrantų grėsmės.

O čia dar rusų agentas Donaldas (taip jį yra įvardinęs litukrijos valstybinis transliuotojas, landzberg radijas ir televizija) įpylė žibalo į ugnį, ragindamas kitas valstijas sekti Teksaso pavyzdžiu ir patiems susidoroti su migrantais, pasitelkus vietos nacionalinę gvardiją.

Teksaso gubernatorius Abbottas, gavęs paramą, pareiškė, kad pasektų husių pavyzdžiu ir nepaisytų Vašingtono grasinimų.

P.S.

Kol kas vietos nacionalinė gvardija, Vašingtono požiūriu, toliau stato nelegalius įtvirtinimus pasienyje su Meksika ir spaudžia migrantus prie sienos. Bideno administracija paskelbė ultimatumą Teksaso gubernatoriui Abbotui, reikalaudama, kad šis nutrauktų savivalę pasienyje ir paklustų Fašingtono reikalavimams. Teksaso prokuroras į tai atsakė kaltindamas Bideno administraciją susitarus su Meksikos narkotikų karteliais, siekiant neteisėtai gabenti pabėgėlius per sieną į JAV. Pietų Dakotos gubernatorė sakė esanti pasirengusi nusiųsti valstijos nacionalinę gvardiją į Teksasą padėti Abbotui.

P.P.S

Argi tai ne puikios žinios, mielieji litukrijos aborigenai? JAV’ų imperija, pastatyta ant kraujo, melo ir neapykantos, apvogusi visą pasaulį, pradeda po biškį byrėti. Ei jūs, landzbergojai, kuriems iš burnų vata byra. Pasaulyje geipolitinė situacija nenumaldomai keičiasi... bijau, kad nebus jums paskutinio Boeing... kur dėsitės? Belieka tik britaškė, bet ir ten neramumai bręsta…