Atsakymai į Sandros klausimus

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/atsakymai... 2024-02-08 21:40:00, skaitė 648, komentavo 0

Atsakymai į Sandros klausimus

Į ekspertai.eu redakciją kreipėsi skaitytoja Sandra P. ir paprašė atsakyti į klausimus.

Ekspertai.eu atsakymai.

Sveiki, ačiū už klausimus, pateikiame atsakymus:

KLAUSIMAS. Ar palaikote Eduardo Vaitkaus veiklą, kandidatūrą, jo programa?

ATSAKYMAS. Programines gaires, prie kurių truputėlį prisidėjo ir ekspertai.eu, palaikome. Tačiau kandidatūros ne. Viena priežasčių – pats E. Vaitkus viešai atsisakė savo skelbtų pagrindinių nuostatų (apie tai šiek tiek ČIA).

KLAUSIMAS. Ar galėtumėte įdėti daugiau video su juo, Vaido Lekstučio sekmadienines klausimų atsakymų laidas su Eduardu Vaitkumi?

ATSAKYMAS. Prie tokio kiekio video, kiek per keletą metų skelbė ekspertai.eu su E. Vaitkumi, niekas dar ilgai nepriartės ilgą laiką. Jūsų pageidavimu minėtas ir tinklapyje ekspertai.eu neskelbtas laidas pridedame po atsakymais.

KLAUSIMAS. Ar platinate E.Vaitkaus laikraštį, nes jūs gyvenate didmiestyje ir didmiesčių rinkėjų balsai lemia rinkimų rezultatus?

ATSAKYMAS. Ne neplatiname ir to niekada neplanavome daryti, kiekvienas turi dirbti savo darbą. Jūsų žiniai, tokie reklaminiai laikraščiai didmiesčiuose (pabrėžiame – reklaminiai), bent jau Vilniuje, daugiau veikia kaip antireklama, dažniausiai tiesiai keliaujanti į atliekų konteinerį, ir iš esmės niekaip nelemia jokių rinkimų rezultatų.

ekspertai.eu_komentaras3-07.png

puidokas.jpg

„Kokie klausimai, tokie ir atsakymai. Jei norėtumėte ir galėtumėte padėti platinti minėtą reklaminį laikraštį, rekomenduoju kreiptis tiesiogiai į gerb. E. Vaitkų“, - situaciją Sandrai P. pakomentavo ekspertai.eu Visuomeninių ir politinių procesų skyriaus vadovas Šarūnas Puidokas.