Karas okrainoje ir litukrijos anglosaksų marionečių melas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-02-28 23:01:00, skaitė 858, komentavo 18

Karas okrainoje ir litukrijos anglosaksų marionečių melas

Visos žinios apie karą okrainoje, ištransliuojamos per litukrijos melo ir neapykantos skleidimo kanalus yra grindžiamas melu – melu apie tai, kaip jis prasidėjo, kaip jis tęsiasi ir kaip baigsis.

Mums sakoma, kad okraina laimi, nors iš tikrųjų ji pralaimi.

Mums sakoma, kad karas NATO sustiprina, nors iš tikrųjų NATO susilpnina.

Mums sakoma, kad didžiausia Ukrainos problema yra lėšų trūkumas, nors iš tikrųjų vakaroidai negali pagaminti pakankamai amunicijos – šią problemą išspręsti prireiks ilgų metų.

Mums sakoma, kad Rusija patiria didelių nuostolių, o iš tikrųjų Ukrainai trūksta karių – dar viena problema, kurios negalima išspręsti pinigais.

Mums sakoma, kad visas pasaulis palaiko okrainą, nes ji “kovoja” už visų mūsų “saugumą”, nors iš tikrųjų pasaulio dauguma mano, kad anglosaksų politika yra kvailumo viršūnė.

Mums sakoma, kad taikos nėra ir būti negali, nors iš tikrųjų vakaroidai patys privedė pasaulį prie branduolinio karo slenksčio.

Mums sakoma, kad jei okraina ir toliau kovos, ji pagerins savo derybines pozicijas, o iš tikrųjų sąlygos tik taps daug blogesnės už tas, kurios jau buvo prieinamos, tačiau atmestos.

Šis melas sugebės pratęsti karą. Anglosaksai ir jų minjonai skirs daugiau lėšų. Okraina sutelks dar daugiau jaunų vyrų ir moterų, kad galėtų juos paversti patrankų faršu. Galiausiai Kijeve kils krizė ir zelionkos vyriausybė bus nuversta.

Ir tada, kai karas bus galutinai pralaimėtas, kai visa šalis gulės rūkstančiuose griuvėsiuose ant jų pačių pastatyto laidotuvių laužo, litukrijos melagiai sakys: „Na, mes bandėme“.

Užkirtę kelią bet kokiai alternatyviai nuomonei, užblokavę visus, kurie kalbėjo tiesą, užštampavę juos kaip priešo marionetes, melagiai sakys: „Padarėme viską, ką galėjome..”

Tada, perkėlę kaltę Rusijai ir paglostyti per nugarą anglosaksų, jie nedrąsiai pereis į kitą karą, lygiai taip pat, kaip persikėlė į okrainą po nelaimių Afganistane ir Irake.

Karo kurstytojai litukrijoje turi būti sustabdyti!

RUSIJA-PIRMYN!