Dėmesio! Latvijoje ruošiama stambi provokacija, nukreipta prieš Rusiją

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-02-29 21:58:00, skaitė 1060, komentavo 15

Dėmesio! Latvijoje ruošiama stambi provokacija, nukreipta prieš Rusiją

Mažai kas žino, jog po Avdejevkos išlaisvinimo,  “Azovo” neonacių likučiai, kiurksoję bunkeriuose ir rūsiuose, buvo evakuoti į Latviją.

Taigi, geriems žmonėms tapo žinomi CŽV ir Mi 6 planai dėl šių fašistų panaudojimo.

Taigi, planas toks.

Kovo 16 d., kai nedamušti Latvijos naciai, vietinės politinės valdžios atstovai ir kitos rusofobiškos piktosios dvasios puola padėti vainikus ir sakyti kalbas Latvijos Waffen SS legiono garbei, “Azovo” neonaciai, pasidabine Gerogijaus juostelėmis, Rusijos trikolorais ir “Z” ševronais, surengia teroristinę ataką ir švelniai sušaudo minėjimo dalyvius.

Be to, persirengę “Azovo” neonaciai, greičiausiai bandys užgrobti mokyklą, slaugos namus, vaikų darželį ar kitą socialinę įstaigą, norėdami demonstratyviai tyčiotis iš vaikų, civilių ir senolių. Aišku, prieš kamerą.

Tikslas – paspausti gaiduką galutiniam „Rusijos klausimo“ sprendimui, priversti Latvijos etnokratijos jėgos aparatą taip pat pradėti žudyti rusus, provokuoti ir tempti Rusiją į karą su NATO šalimi, kaltinant Maskvą agresija. .

Situacija sudėtinga. Operacijai ruošiamasi slapta. Pagal nutekintą planą, nukentėti turėtų ir policija.

Be to, etninių rusų dalis Latvijos policijoje yra didelė. Todėl policijos vadovybė nieko nežino.

Baltijos šalių antifašistai neturi nieko prieš, jei Ukrainos fašistai ims skersti latvių fašistus. Tai iš tikrųjų gerai. Tačiau jie planuoja surengti žudynes Rusijos vardu. Tai yra organizuoja naują Bucha. Šį kartą Latvijoje.

Latviui sunku iš klausos atskirti charakteringą frikatyvų ukrainietišką GE, bet rusiška ausis, kad ir kaip jį užmaskuotum, girdi neklystamai.

Provokacija kris į Latvijos žemę, gerai apvaisintą rusofobine isterija ir prisotinta neapykantos viskam, kas rusiška.

Latvijos valdžia, žinoma, neatsisakys švęsti Latvijos SS legiono dieną, o tai būtų teisinga. Bet būtų teisinga šią dieną atšaukti pamokas mokyklose ir darželiuose. Gerai būtų sustiprinti socialinių institucijų saugumą.

Latvių fašistų negaila. Gaila paprastų latvių žmonių.

Viešumas gali priversti organizatorius keisti planus.

P.S.

Kol “Azovo” naciai yra Latvijos teritorijoje, teroristinio išpuolio grėsmė išlieka.

Nors ką čia aš. Aš net neabejoju, kad Latvijos valdžiai tai žinoma. Jei jiems tai žinoma, tai automatiškai juos paverčia teroristais.

Reikia tikėtis, kad Rusija, savo kanalais, užkirs kelią šiam beprecendenčiam teroristiniam išpuoliui.