Duokim dvigubą ar penkiagubą pilietybę visiems! Ir, kilus kritinei situacijai, Rusija suteiks pilietybę savo

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: http://infa.lt/24048/duokim-dv... 2018-07-18 22:00:08, skaitė 971, komentavo 0

Duokim dvigubą ar penkiagubą pilietybę visiems! Ir, kilus kritinei situacijai, Rusija suteiks pilietybę savo

algimantas_rusteika-facebook.jpg

Blogiausia ne tai, kad Rusija Krymą suhibridino, okupavo ir aneksavo, pažeisdama tarptautinę teisę. Tikroji problema ta, kad net be žaliai perrengtų specialiųjų operacijų žudikų, vykdant pačias griežčiausias demokratines procedūras, kiekvienoje balsavimo vietoje pasodinus po tūkstantį tarptautinių stebėtojų Krymas vis tiek būtų nubalsavęs už Rusiją, tik mažesniu procentu.

Pilna Europa tokių teritorijų ir tokių problemų galimybės. Kur juridinė teritorijos situacija prieštarauja ir visada prieštaraus populiacijos politinėms nuostatoms ir tautinėms aspiracijoms. Kur yra užrogramuotos problemos šimtmečiams ir vos pasikeitus situacijai prasidės griūtys. Kur reikia juvelyriško veikimo ir išminuotojo parengties.

Tą supranta kiekvienas nesusipykęs su protu, tačiau nesupranta didieji mūsų kovotojai su rusais, užkimę nuo patriotinio klyksmo už Krymą ir prieš Astravą, kuriuos valdo ne protas ir atsakomybė valstybei, o troškulys keliasdešimties Seimo balsų buldozeriu pervažiavus visos Tautos priimtą Konstituciją gauti balsų kitai kadencijai ir sugrįžti prie šėryklos.

Alkoholikų ir naudingų idiotų vadeliojama Europos Sąjunga byra, nepajėgdama net identifikuoti savo tapatybės, ką bekalbėti apie savanorišką kultūrinį susinaikinimą ir masinį elito gulimąsi nusimovus kelnaites prieš rusiškų dujų vamzdžius.

O kur dar jų gynybiniai biudžetai, 50 % išleidžiami kareivių pensijoms ir auksiniams šaukštams, kuriuose priešlėktuvinėms ir priešraketinėms sistemoms, galinčioms atsilaikyti prieš rusiškąsias, ir aviacijai, galinčiai įveikti rusų priešlėktuvinę, nenumatyta nei cento?

Krikščioniškojo pasaulio pralaimėjimas užprogramuotas globalistiniame baliuje, pokyčiai sunkiai grįžtami ir joks scenarijus nėra neįmanomas. Esam buferinė valstybė ant globalių galių pusiausvyros ribos, pasikeitus jėgų santykiui, sprendimų priėmėjų asmenybėms ir interesų vektoriui, galime būti greitai ir be skrupulų paaukoti didžiųjų interesų labui.

Tuo labiau, kad JAV nusibodo apmokėti išprotėjusios Europos saugumo sąskaitas, kai jų pačių globalią naudą skaniai sau gromuluoja Kinija.

Duokim dvigubą ar penkiagubą pilietybę visiems! Ir, kilus kritinei situacijai, Rusija suteiks pilietybę savo Visagino, Klaipėdos, Vilniaus tautiečiams! Nespėsim apsidairyti, kaip Vilnija taps Lenkijos piliečiais pagal Lietuvos Respublikos įstatymus!

Ir, natūralu, kaimynų valstybės ims juridiškai ir militariškai ginti savo piliečius, pasiskelbusius autonomijas nuo tos juos engiančios Lietuvos! Ir jų, kaip ir Kryme ar Šiaurės Osetijoje, tose vietovėse bus dauguma! Tegyvuoja demokratija, valio, draugai!

Mums tai juk nesvarbu, svarbu, kad gausim emigrantų, jų šeimų ir čia likusių jų giminaičių balsus, kurie gali kitoms sąlygoms esant apytikriai lygioms nusverti priėjimo prie šėryklos šansus! O po to, kai pavojus realizuosis, galėsit sau galvoti – ar tai buvo klaida, ar apgalvotas veikimas, ar tiesiog idiotizmas.

Aš tai neabejoju, kad jie toli gražu ne kvailiai, o kvailių ieškotojai ir gamintojai. Patriotizmas yra sena kaip pasaulis persimainėlių pakuotė ir tas, kas labiausiai rėkauja apie meilę, pirmasis išduos.

šaltinis: Facebook