Baltarusijoje blogerę iš Rusijos nuteisė trims metams kalėti už bandymą pervežti per sieną narkotikų

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: https://cont.ws/@Artemon/10220... 2018-08-02 00:34:16, skaitė 903, komentavo 3

Baltarusijoje blogerę iš Rusijos nuteisė trims metams kalėti už bandymą pervežti per sieną narkotikų

Bresto miesto teismas paskelbė rūstų nuosprendį Rusijos internete žinomai "Instagramerei" Marijai Chrestinovai, kuri pabandė per Baltarusijos-Lenkijos sieną pervežti narkotikų. Ji buvo sulaikyta gegužės 5-ąją su 1,14 gramų marichuanos. Dabar už šį nelaimingą gramą ir savo durną galvą virtuali pamaiva praleis kalėjime tris metus be galimybės daryti selfius ir teršti jais nieko dėtų rusų protus.

В Белоруссии губастую блогершу приговорили к трём годам за траву

Bausmę ji atliks bendrojo tipo pataisos kolonijoje. Kol nuosprendis neįsigaliojo - jį galima apskųsti apeliacine tvarka.

Matant kaip griežtai Baltarusijoje tvarkomasi su "nekaltais" narkomanais, galima tik įsivaizduoti, kaip baltarusiška teisėsauga susidorotų su Vilniaus čigonų taboru. Tuo tarpu patys baltarusiai net juodžiausiame košmare nesusapnuotų, jog šalia "civilizuotos" ir "europinės" šalies sostinės visiškai atvirai gali veikti policijos ir miesto valdžios globojama narkomanų "laisvoji ekonomikos zona", kurioje negalioja valstybės įstatymai.

Ir beje, jeigu tu esi berazumė "Instagramo" arba "Feisbuko" beždžionė - nevažiuok į Baltarusiją. Tavo kryptis - Olandija, kuo toliau nuo kruvino ir negailestingo Lukašenkos režimo!

Originalas