Delfis paklūsta savo šeimininkui, kurį paviešino Žydrūnas Savickas – nuomonė buvo ištrinta

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/delf... 2020-06-02 13:16:00, skaitė 1199, komentavo 5

Delfis paklūsta savo šeimininkui, kurį paviešino Žydrūnas Savickas – nuomonė buvo ištrinta

Stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas paskutiniu metu demonstruoja savo jėgą kita forma, kuri daugeliui labai nepatinka

Žydrūnas nesenai įkando ir „Sorošiniam“ Andriui Tapinui, primindamas, kas jo tėvas ir kuo jis susijęs su milijardieriumi Džordžu Sorošu. Po tokios informacijos ant Žydrūno pasipylė Sorošo „gaujos“ užgauliojimai ir patyčios, kaip pvz. Nijolės Oželytės komentaras, kad Žydrūnas yra mėsos gabalas ir š… krūva.

N. Oželytė galiūną Ž. Savicką išvadino mėsos gabalu ir š… krūva

Žydrūnas Savickas paskutiniu metu priešus į nokdauną siunčia ne fizine jėga, o protine. Šį kartą jo komentaras po Delfio straipsniu apie Sorošo organizuojamą JAV perversmą ir riaušes buvo tiesiog pašalintas. Be galo gera stebėti, kaip Žydrūnas pagaliau nušvito ir stojo į šviesos kovotojų gretas, viešindamas butaforinius patriotus ir Sorošo fondų maitinamus „nepriklausomus“ žurnalistus.

ydrūnas Savickas Delfi blokuojamas Džordžas Sorošas

Donaldui Trampui gavus informaciją, kad šalyje riaušes kelia Sorošo finansuojamas „Antifa“ judėjimas, buvo priimtas sprendimas jį pripažinti fašistiniu judėjimu. Delfi redakcijai labai nepatiko Žydrūno komentaras, kuris netiesiogiai paaiškina, kad tiek „Antifa“, tiek „Delfi“ ir visi kiti „Sorošiniai“ projektai galimai yra fašistiniai.

Sorošo valdymo sistema Sorošas Lietuvoje Landsbergis Sorošo

„Vatnikų“, „putlerių“, „Kremliaus garbintojų“, „putinoidų“, „vatos“, „kacapų“, „kremlinų“ ir kitais epitetais Sorošinės gaujos vadinamo portalo „Būkime vieningi“ redakcija Žydrūnui linki stiprybės ir nepasiduodi šiems propagandistams. Būtent jie kitaip mąstančius tuoj pat apkaltina valstybės išdavystėmis ir tarnavimu Rusijai. Tai klasikinis Sorošo gaujos būdas – sumenkinti ir apkaltinti kitaip mąstančius. Žydrūnai, nenustebkite, kad greitai būsite „nurašytas“ į mūsų gretas.

P.S

Rolandas Paulauskas apie spekuliantą Džordžą Sorošą

Beje, pats Džordžas Sorošas ne vienoje valstybėje yra persona non grata, ne viena valstybė yra uždraudusi jam atvykti į šalį, likvidavusi jo finansuojamas organizacijas… Tai daug ką pasakantis faktas. O Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas, kuris yra iškėlęs kovos vėliavą už savo valstybingumą ir savo tautą yra juodinamas.

Egidijus Paulauskas