Vytauto Landsbergio įsakymas Gitanui Nausėdai: ASTRAVECAS TURI BŪTI SUNAIKINTAS!

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: https://www.youtube.com/watch?... 2020-07-17 13:19:00, skaitė 2058, komentavo 14

Vytauto Landsbergio įsakymas Gitanui Nausėdai: ASTRAVECAS TURI BŪTI SUNAIKINTAS!

Vytautas Landsbergis VISUS VISUS VISUS pakvietė į gyvybiškai svarbų Lietuvai mitingą prie P-rezidentūros, kad pastumti skandinavijos judo-oligarchato pastumdėlį Gitaną Nausėdą priimti VIENINTELĮ TEISINGĄ SPRENDIMĄ dėl Baltarusijos ir Rusijos Diktatorių Astravo atominio monstro! ASTRAVECAS TURI BŪTI SUNAIKINTAS!

Kaip vyko G. Nausėdos pastūmimas, nuo pat pradžios iki galo, su begale emocijų ir istorinių momentų jūs galite stebėti šioje LDiena.lt video ataskaitoje (žemiau - galite žiūrėti atskiromis dalimis):

https://youtu.be/m5E0EmbvXnQ

0:00 Dvi minios prie P-rezidentūros: o kurioje Landsbergio sukviestieji? 01:28 Cecho broliai nurodo teisingą kryptį. 02:35 Lenkų turistai gausesni už Landsbergio mitinguotojus. Žygutis Povilionis jau šildo vietą ir prižiūri dalyvius. 03:50 Vaidas Žemaitis Lekstutis irgi čia.

5:11 Kol laukiame gyvo Landsbergio. Susirinkusiųjų veidai. 06:00 Pokalbis su Užingride - Aušrine Marija Povilioniene. 08:00 Plakatų dalinimas ir jų prasmių aiškinimasis. 09:26 Kaip patekti pas p-rezidentą, kuris labai užimtas milijardų dalybomis? 10:50 plakatų, skatinančių sukilti, laikytojos ir Astravas - kodėl jis ne mūsų?

12:50 Pokalbis su Petru Gražuliu, kuris turi ką pasakyti čia atvesdintiems ir suklaidintiems žmonėms. Bet ar kas nors jį išgirs?

17:30 Laukimo įtampa auga. 18:00 Jaunieji protestuotojai prieš antrąjį Černobilį. 18:50 Žiniasklaida ir melagienų gamintojai pasirengę ir aštrina savo mikrofonus bei kameras. 19:05 Delfinariumo durnalistai irgi čia. 19:20 Pirmoji pažintis su Kasparu Genzbigeliu: agresyvusis landsbergių smogikas gąsdina susidorojimu, bet jo agresiją nutraukia 21:45 GYVO VYTAUTO LANDSBERGIO PASIRODYMAS!

23:40 Kai Vytautas Landsbergis kalba - Delfis klūpo! 24:40 mitinguotojų minia - vaizdas iš šono. 30:25 Istorinis momentas, dienos kulminacija ir mitingo ejakuliacija - pas patį Vytautą Landsbergį atėjo pats Gitanas Nausėda! 31:28 kenčianti delfio mergelė padeda TV3 palaikyti mikrofoną... 35:30 Pagerintas Lietuvos didžiavyrių genofondas. 36:35 Istorinis Landsbergio ir Nausėdos bruderšaftas. P-rezidentas nueina. 38:00 Saugumiečių mikriukas ir kodėl reikia gerbti tatuiruotas merginas.

39:15 Dėkinga Tauta dėkoja Vytautui Landsbergiui. 42:50 Skanduoju kartu su Landsbergiu. 44:05 Dainuoju kartu su Landsbergiu. 48:40 IR GALIAUSIAI - SPAUDŽIU RANKĄ GYVAM VYTAUTUI LANDSBERGIUI!!!

49:35 Agentūrinių reikalų specialistas Arvydas Anušauskas (pravardė "Anusas") demonstruoja savo išskirtinius įgūdžius maskuotis nuo kamerų, apsimesti šlangu ir primesti kitiems savo paties išsigalvojimus. 52:45 kadre vėl pasirodo Kasparas Genzbigelis, kuriam labai parūpo PUTKA. 53:43 K. Genzbigelis gyriasi, kad Paleckis nuo jo gavo į kiaušinius. 54:10 Į areną išbėga ir užpakalius atkiša Anuso bendražygiai - "Kovotojai už Lietuvą". 55:25 Genzbingeliui neišlaiko nervai - jis bando sukelti muštynes. Didvyriškai į kovą stoję Žygimantas Povilionis bei Eduardas Eigirdas sutramdo savo draugą ir peduoda jį policijai. 56:00 Arvydas Anušauskas bando išplėšti iš rankų stabilizatorių su telefonu - piktybiškai laužo filmavimo įrangą. 56:45 Apsimetinėjančius Lietuvos gynėjais agentus "provokuoja" tiesiog žmogaus buvimas...

57:07 Kasparo Genzbigelio benefisas: Piktas ir nelaimingas Genzbigelis varinėja žmones, grasina duoti per sprandą, bando išvaryti iš viešo mitingo, prasivardžiuoja, plūstasi viešoje vietoje, kaltina tarnavimu svetimoms valstybėms, giriasi mušęs Paleckį, rėkia ir galiausiai puola daužytis ir spardytis. BŪKITE ATSARGŪS!

Video ataskaita atskiromis dalimis

LAUKIMAS. Landsbergio mitingas renkasi prie p-rezidentūros. 1 dalis:

https://youtu.be/B5pb0VUdeuU

Dvi minios prie P-rezidentūros: o kurioje Landsbergio sukviestieji? Cecho broliai nurodo teisingą kryptį. Lenkų turistai gausesni už Landsbergio mitinguotojus. Žygutis Povilionis jau šildo vietą ir prižiūri dalyvius. Vaidas Žemaitis Lekstutis irgi čia.

Priešmitinginės diskusijos - kaip MES sukilsime prieš Astravą? 2 dalis:

https://youtu.be/xXoMVIMy7Eo

Kol laukiame gyvo Landsbergio. Susirinkusiųjų veidai. Pokalbis su Užingride - Aušrine Marija Povilioniene. Plakatų dalinimas ir jų prasmių aiškinimasis. Kaip patekti pas p-rezidentą?

Ko čia atėjo Petras Gražulis? Negi padėti Landsbergiui stumti Nausėdą. 3 dalis:

https://youtu.be/vKyUz9Dn-38

Pokalbis su Petru Gražuliu, kuris turi ką pasakyti čia atvesdintiems ir suklaidintiems žmonėms. Bet ar kas nors jį išgirs?

Pagaliau Jis čia - gyvas Vytautas Landsbergis įžengė į aikštę! 4 dalis:

https://youtu.be/vY8bgCUNUf8

Laukimo įtampa auga. Jaunieji protestuotojai prieš antrąjį Černobilį. Žiniasklaida ir melagienų gamintojai pasirengę ir aštrina savo mikrofonus bei kameras. Agresyvus landsbergių smogikas gąsdina susidorojimu, bet jo agresiją nutraukia GYVO VYTAUTO LANDSBERGIO PASIRODYMAS!

Pas Vytautą Landsbergį atėjo Gitanas Nausėda! 5 dalis:

https://youtu.be/C1BldF_DgsM

Istorinis momentas, dienos kulminacija ir mitingo ejakuliacija - pas patį Vytautą Landsbergį atėjo pats Gitanas Nausėda! Istorinis apsikabinimas. Pagerintas Lietuvos genofondas, kenčianti delfio mergaitė ir kodėl reikia gerbti tatuiruotas merginas.

Dainuoju su Landsbergiu. Dėkoju Landsbergiui. Spaudžiu ranką Landsbergiui. 6 dalis:

https://youtu.be/ygWXrwgbjE8

Dėkinga Tauta dėkoja Vytautui Landsbergiui. Skanduoju kartu su Landsbergiu. Dainuoju kartu su Landsbergiu. IR SPAUDŽIU RANKĄ VYTAUTUI LANDSBERGIUI!!!

Agentūrinis virtuozas Anusas ir bandymas sukelti muštynes. 7 dalis. PABAIGA?

https://youtu.be/T-UwbjyGdlI

Agentūrinių reikalų specialistas Arvydas Anušauskas (pravardė "Anusas") demonstruoja savo išskirtinius įgūdžius maskuotis nuo kamerų, apsimesti šlangu ir primesti kitiems savo paties išsigalvojimus. Į areną išbėga ir užpakalius atkiša Anuso bendražygiai - "Kovotojai už Lietuvą", vedini nerimstančio Kasparo Genzbingelio. Genzbingeliui neišlaiko nervai - jis bando sukelti muštynes. Didvyriškai į kovą stoję Žygimantas Povilionis bei Eduardas Eigirdas sutramdo savo draugą ir perduoda jį policijai.

Atsargiai - Kasparas Genzbigelis. Labai aršus. Laiko save "kovotoju už Lietuvą":

https://youtu.be/F0ZDJGrINbE

Kasparas Genzbigelis - varinėja žmones, grasina duoti per sprandą, bando išvaryti iš viešo mitingo, prasivardžiuoja, plūstasi viešoje vietoje, kaltina tarnavimu svetimoms valstybėms, giriasi mušęs Paleckį, rėkia ir galiausiai puola daužytis ir spardytis. BŪKITE ATSARGŪS!

Video ataskaita "Jutūbės" grojaraščiu

https://www.youtube.com/watch?list=PL5q8l55FVxuAAHB7mbNk42Y5H77DhgK0y

AČIŪ, VISIEMS DALYVAVUSIEMS IR APGYNUSIEMS LIETUVĄ!