LIETUVA NUGALĖJO RUSIJOS ŠNIPŲ TINKLĄ: pedofilas Deimantas Bertauskas paleistas, o politikas visuomenininkas Algirdas Paleckis gavo 6 metus kalėjimo

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2021-07-27 14:36:00, skaitė 877, komentavo 16

LIETUVA NUGALĖJO RUSIJOS ŠNIPŲ TINKLĄ: pedofilas Deimantas Bertauskas paleistas, o politikas visuomenininkas Algirdas Paleckis gavo 6 metus kalėjimo

Pedofilas Deimantas Bertauskas, apmelavęs Algirdą Paleckį – pirmas iš dešinės, pirmas iš kairės – organizuotos vagių ir banditų gaujos patriarchas.
Antras iš dešinės – islandas pedofilas Sigurdas Ingi Tordarsonas, apmelavęs Džulianą Asanžą.

PEDOFILIJA VISAGALĖ!

Lietuvos teisėšika paleidžia į laisvę PEDOFILĄ Deimantą Bertauską ir pasiremdama PEDOFILO "prisipažinimu" nuteisė politiką visuomeninką Algirdą Paleckį kalėti šešerius metus, kaip RUSIJOS FST UŽVERBUOTAS ŠNIPAS.

UŽDANGA.

–––
Viso teisminio farso ir chrestomatinį nihilizmo pavyzdį gyvai transliavo "Būkime vieningi":

https://youtu.be/1abbf7rD5aQ

–––
Algirdo Paleckio komentaras:

Ką tik teismas skyrė man 6 metus kalėjimo.

O gi nėra teisinga, kad kaltinimas man paremtas vienintelio liudininko kalbomis. Ir dar tokio, kuris teisiamas už pedofiliją. (Nuteistas balandžio 6 d.) Tai vilnietis Deimantas Bertauskas. Tokia praktika yra labai pavojinga. Nes šiandien prokuratūra panaudojo ją prieš mane, o rytoj jau prieš bet ką kitą.

Taip pat nėra teisinga, kad mane bandoma grąžinti į kalėjimą taip ir neturint  patvirtintų faktų. Pati prokuratūra tai pripažįsta. Kaltinamajame akte, įteiktame man 2020 m. kovą, ji rašo: "A. Paleckis gavo užduotis iš nenustatyto Rusijos žvalgybininko." Kaip tai suprasti - iš nenustatyto?... Vėl gi, tai itin pavojinga formuluotė, nes ji gali būti panaudota prieš bet ką.

Be to, minėto liudininko parodymai keitėsi teismo eigoje ne vieną kartą. Iš pradžių jis neigė šnipinėjimą. Paskui ji paspaudė jo pedofilinėje byloje ir tada jis jau "prisipažino". Paskui vėl neigė. Tagi, jo parodymai - nenuoseklūs.

Taip pat prokuratūra taip ir nepateikė visuomenei mano "prišnipinėtų" duomenų. Nė vieno. Kur jie? Kokie jie? Yra tik pedofilo D. Bertausko kalbos...

Tačiau yra ir gerų žinių. Toks akivaizdus neobjektyvumas tik dar labiau apnuogins padėtį landsbergių valdomoje Lietuvoje ir  sutelks  teisingumo šalininkus Lietuvoje. Mes veiksime.