Dž. Konradsonas. Žymus kardiologas teigia, kad mokslininkai atsisako skelbti tyrimo rezultatus, patvirtinančius vakcinų ryšį su širdies priepuolių padažnėjimu

Autorius: Alkas.lt Šaltinis: https://alkas.lt/2021/12/13/dz... 2021-12-13 20:21:00, skaitė 440, komentavo 1

Dž. Konradsonas. Žymus kardiologas teigia, kad mokslininkai atsisako skelbti tyrimo rezultatus, patvirtinančius vakcinų ryšį su širdies priepuolių padažnėjimu

Per visą mokslinio proceso egzistavimą rezultatų atkartojamumas visada buvo būtinas komponentas, norint pasiekti mokslinį sutarimą ir įvertinti bet kokių atliktų bandymų ar skaičiavimų rezultatų tikslumą, tačiau kai tariamai patikimi ekspertai rezultatuose aptinka kažką neatitinkančio patvirtintam naratyvui, ir tai verčia juos palaidoti informaciją – mokslo įstaigos patikimumas visiškai dingsta.

Pasak vieno pasaulyje žinomo kardiologo iš Jungtinės Karalystės, būtent taip ir vyksta šiuo metu.

Neseniai paskelbtame tyrime, kuris buvo pristatytas Amerikos širdies asociacijos (American Heart Association, AHA) mokslinių sesijų susitikime, teigiama, kad rizika susirgti ūminiu koronariniu sindromu (Acute Coronary Syndrome, ACS) – potencialiai pavojinga gyvybei būkle, dėl kurios padidėja širdies ligų rizika – labai padidėja pacientams kurie gauna eksperimentines mRNR COVID-19 vakcinas.

Tyrėjai nustatė, kad pacientams, gaunantiems vakcinas nuo COVID-19, sukurtas Pfizer ir Moderna naudojant naują mRNR technologiją, rizika susirgti širdies ligomis padidėja nuo 11% iki 25%.

Tyrimą, pavadintą „mRNR COVID vakcinos dramatiškai padidina endotelio uždegimo žymenis ir ACS riziką, išmatuotą PULS širdies testu: įspėjimas“ – 2021 m. lapkričio 8 d. AHA metinėje konferencijoje pristatė žinomas kardiologas Stivenas Gandris (Steven Gundry), ir jis buvo išspausdintas AHA medicinos žurnale Circulation.

Tyrime daroma išvada, kad mRNR vakcinos „dramatiškai daugėjo endotelio uždegimo ir širdies raumens T ląstelių infiltracijos atvejų“, o tai, tyrėjų teigimu, greičiausiai lemia pacientams po vakcinacijos padidėjusį nepageidaujamų širdies ar kraujagyslių sutrikimų skaičių ir tokius šalutinius poveikius kaip, pvz., trombozė, kardiomiopatija ir kt.

Ištrauka iš šio tyrimo:

„Dėl šių pokyčių padidėjo PULS balas nuo 11% ACS rizikos per penkerius metus ik 25% ACS rizikos per penkerius metus.

Šiuo metu šitie pokyčiai išlieka praėjus mažiausiai 2,5 mėnesiams po antrosios vakcinos dozės. Mes darome išvadą, kad mRNR vakcinos dramatiškai padidina endotelio uždegimą ir T ląstelių infiltraciją širdies raumenyje ir gali prisidėti prie stebimo trombozių, kardiomiopatijų ir kitų kraujagyslių sutrikimų po vakcinacijos.“

Tai nebuvo vienintelis tyrimas, kuriame gautas toks rezultatas, bet vienintelis, kuris buvo paskelbtas.

dr. Asemas Malhotra | wikipedia.org nuotr.
dr. Asemas Malhotra | wikipedia.org nuotr.

Pripažintas britų kardiologas dr. Asemas Malhotra (Aseem Malhotra) per GB News programą pranešė apie tai, kad su juo susisiekė kitas tyrėjas iš prestižinės Didžiosios Britanijos institucijos ir jam pasakė, kad jo skyriaus atliktas tyrimas davė panašių rezultatų, sakydamas, kad jie taip pat rado ryšį tarp vainikinių arterijų uždegimo ir eksperimentinių mRNR vakcinų jų pačių atliktų vaizdo tyrimų metu.

Neįtikėtina, bet pranešėjas sakė, kad institucija nusprendė neskelbti išvadų, o nuslėpė rezultatus, nes baiminasi, kad institucija neteks mokslinių tyrimų finansavimo.

Dr. A. Malhotra paaiškino, kad informatorius, kuris dėl savo saugumo lieka anonimiškas, buvo įsiutęs dėl sprendimo nuslėpti radinius, ypač turint omenyje faktą, kad naujausi sveikatos duomenys iš Jungtinės Karalystės rodo, jog nuo tada, kai šalyje tapo prieinama eksperimentinė vakcina, labai išaugo su kardiologija susijusių mirčių skaičius.

„Rimtame moksle mes niekada nepasikliaujame vienu tyrimu. Turime pakartoti šiuos radinius.

Prieš kelias dienas po šio pranešimo paskelbimo kai kas iš labai prestižinės Didžiosios Britanijos institucijos – kardiologijos skyriaus tyrėjas [ir] informatorius – susisiekė su manimi ir pasakė, kad [jo] skyriaus tyrėjai rado kažką panašaus vainikinėse arterijose, siejamo su vakcina.

Jie buvo susirinkę, ir šie tyrėjai nusprendė šiuo metu neskelbti savo išvadų, nes yra susirūpinę dėl to, kad gali prarasti vaistų pramonės tyrimams skiriamus pinigus.

Žinant šią informaciją, kuri yra labai kelianti nerimą, [greta] Steven Gundry dokumento ir asmeninių nuomonių… kolegos pasakoja, kad vis jaunesni ir jaunesni žmonės ateina dėl širdies priepuolių.

Taigi, ką visa tai reiškia kalbant apie duomenis? Žinome, kad nuo liepos mėn. įvyko beveik 10 000 perteklinių mirčių ne nuo Covid ir dauguma jų ar bent nemaža dalis buvo nulemtos kraujotakos ligų, kitaip tariant, širdies priepuolių ir insultų“, – sako dr. dr. A. Malhotra.

Tuo tarou, kai „patikimi ekspertai“ laidoja savo išvadas apie rimtus vakcinų keliamus pavojus, „Pfizer“ PELNOSI 1000 USD PER SEKUNDĘ, o 2021 m., sprendžiant pagal naujausią paskutinio ketvirčio ataskaita  iš viso uždirbs 36 mlrd. dolerių.

Tai bjauru.

thegatewaypundit.com, www.tiesos.lt