Aurimas Guoga: Priešakyje košmaras – arba ne

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-12-30 00:47:00, skaitė 588, komentavo 4

Aurimas Guoga: Priešakyje košmaras – arba ne

Viena mergina susileidusi du kartus, tačiau dabar susimąstė: jos kraujyje labai daug antikūnių, gydytojas sako kad tokiems nuodytis Dulkio nuodais ne tik nenaudinga, bet ir pavojinga. Antra vertus, valdžia spaudžia trečiasyk susileisti nepaisant šių aplinkybių, todėl ji nežino ką daryti. Pabaigia, kad šiaip ji “už skiepus”.

Antras epizodas. Pišininkai išskyrė 136 mln. eurų verslui „Kinijos veiksmų žalai palengvinti“.

O dabar apjunkime šiuos du epizodus į vieną. Leftistų vyriausybė nuodija žmones, trukdo veikti verslams, o tuo pačiu užsiima destrukcija užsienyje, dėl ko sumokate jūs. Kodėl „jūs“, o ne „mes“? Nes, jei pamenate, dar prieš beveik metus pranešiau, kad „optimizavau“ savo mokesčius, patariau ir jums nedelsiant tai padaryti. Sakiau, kad jei to nepadarysite, leftistai ne tik jus iščiulps ir išmes, o ir jūsų pingus išnaudos tolesnei destrukcijai kurti. Tad mokėdamas šiems išgamoms mokesčius atitolinate jų kuriamo košmaro pabaigą. 

Todėl dabar į biudžetą sumoku tokius grašius, kad negaliu skųstis, jog tarp tų 136 mln. eurų yra ir mano pinigų. Beje, nebūkite tokie tikri, kad jie nueis verslui. Paprastai valdiškus pinigus jie išsidalina sau. Nematau kodėl ir šį kartą turėtų būti kitaip.

Tuo tarpu mergina veikiausiai susileis. Tada pašlis jos sveikata, o tuo pačiu ir gebėjimas savimi pasirūpinti. Leftistų siautėjimas tęsis, jų absurdas vis brangiau kainuos. Vieną dieną visa tai baigsis šalies bankrotu. Jei visa tai jau dabar įvertinsite ir šitame absurde nedalyvausite, nukentėsite nepalyginamai mažiau kai ateis didysis žlugimas. Studijuokite posovietmetį - link to einame. O posovietmetis buvo auksinių galimybių laikas tiems, kurių protelis išliko pakankamai nesovietizuotas.