Dulkys informavo, kad sustiprinamoji vakcinos dozė dar labiau sustiprina šypseną

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/dulky... 2022-01-02 00:12:00, skaitė 321, komentavo 0

Dulkys informavo, kad sustiprinamoji vakcinos dozė dar labiau sustiprina šypseną

 

Lietuva pagal mirčių nuo koronaviruso skaičių vienam milijonui gyventojui yra viena iš lyderių ir šiuo metu užima 15 vietą iš daugiau negu 200 pasaulio valstybių.

Praėjusią parą trijų milijonų neturinčioje mūsų šalyje mirė 12 žmonių.

O pavyzdžiui virš milijardo 400 milijonų gyventojų turinčioje Indijoje, virš 125 milijonų gyventojų turinčioje Japonijoje, virš milijardo 400 milijonų gyventojų turinčioje Kinijoje nuo koronaviruso nemirė nė vienas žmogus.

Kokios yra tokios Lietuvos nesėkmės priežastys, Sveikatos apsaugos ministerija neatskleidžia.

Taip pat Sveikatos apsaugos ministerija nenori komentuoti, kokios yra sėkmės, pavyzdžiui, Indijoje priežastys. Kokių gi priemonių ėmėsi Indijos (bei dar kai kurių valstybių) vyriausybės, kurios padėjo iš tiesų sėkmingai kovoti su koronavirusu?

Kodėl apie tai nenori kalbėti Sveikatos apsaugos ministerijos lyderis, Lietuvos operacijų vadovas Arūnas Dulkys? Jis tikrai nežino, ar jam tik neleidžiama apie tai kalbėti?

Tai klausimas, kuris reikalauja kuo skubesnio atsakymo. Ekspertai.eu duomenimis, A. Dulkys nėra toks kvailas, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio.

Tai atsakingas veikėjas, kuris kruopščiai stengiasi įvykdyti visas komandas, kurias gauna iš savo vadovybės, siekiant, kad kuo labiau būtų pakenkta Lietuvos žmonių sveikatai.

sesi-06.jpg

Pats A. Dulkys visuomeniniuose tinkluose gyventojams prieš pat Naujuosius pasipasakojo apie savo lūkesčius 2022 metais.

„Ačiū pasiskiepijusiems ir skiepijusiems – Jūsų dėka Lietuvoje gyvenimo daugiau nei pandemijos. Kokie mano lūkesčiai 2022-aisiais? Jau seniai nustatyta, kad didžiausios kvailystės gyvenime daromos rimta veido išraiška. Pastebėta, jog sustiprinančiąją vakcinos dozę dar labiau sustiprina šypsena. Šypsokimės! Mums viskas pavyks. Laimingų Naujųjų!“, - parašė ministras.

Jis taip pat pateikė savo atsakaitą už 2021 metus piešinukų pavidalu, kas, A. Dulkio manymu, turėtų sikelti didelį Lietuvos statistibių vienetų juoką:

dduudu.jpg

P. S. Vienas iš daugybinių nuolatinių A. Dulkio nusišnekėjimų:

Susiję:

Dulkys ragina tėvus kuo skubiau vakcinuoti vaikus nuo koronaviruso, o ne žaisti su ugnimi