Prancūzija: Teismas pripažino, kad mirtys susijusios su COVID fakcinomis, yra savižudybė

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-01-21 07:17:00, skaitė 1038, komentavo 15

Prancūzija: Teismas pripažino, kad mirtys susijusios su COVID fakcinomis, yra savižudybė

Ši byla sukėlė didžiulį rezonansą visuomenėje. Oficialiai yra patvirtinta, kad nuo skiepų miręs vyresnio amžiaus verslininkas savo gyvybę apdraudė keletu milijonų. Tačiau po jo mirties artimieji liko be nieko, rašo Unser Mitteleuropa.

Prancūzijoje didelį rezonansą sukėlė turtingo pagyvenusio Paryžiaus verslininko byla, apdraudusio savo gyvybę daugeliu milijonų ir mirusio nuo COVID vakcinacijos. Draudimo kompanija atsisakė mokėti pinigus žuvusiojo artimiesiems, o teismas pripažino kompaniją teisia. Prie viso to, draudimo bendrovė savo atsisakymą argumentavo būtent tuo, kad mirtis įvyko kaip vakcinacijos rezultatas: eksperimentinių vaistų ir gydymo metodikų naudojimas (įskaitant ir skiepijimą nuo koronaviruso) iš draudimo poliso yra išimtas. Teisėjo verdiktas skamba sekančiai:

 „Eksperimentinės vakcinos šalutinis poveikis yra viešinamas, ir velionis, savo noru skiepydamasis, negalėjo pareikšti apie nežinojimą. Prancūzijoje nėra įstatymų ar kitų teisės aktų, reikalaujančių jį paskiepyti. Todėl jo mirtis, iš esmės, yra savižudybė.

Teismas pripažįsta draudiko kvalifikaciją, juridiškai vertinančio dalyvavimą trečioje eksperimento fazėje, kurio įrodymų nebuvimas neįrodytas, kaip savanorišką, sutartyje nenumatytos, mirtinos rizikos prisiėmimą, atsižvelgiant į deklaruojamus šalutinius poveikius, įskaitant tame tarpe ir mirtį, kuri juridiškai pripažinama savižudybe.

Šeima padavė apeliaciją. Tačiau draudiko gynyba pripažįstama pagrįsta ir sutartimi pateisinama, kadangi ši visiems žinoma mirties rizika teisiškai laikoma savižudybe, klientui buvo pranešta ir jis sutiko savanoriškai rizikuoti savo gyvybe, niekieno neverčiamas to daryti."

Draudimo bendrovė pažymėjo, kad savižudybė, kaip ir mirtis nuo eksperimentinio vaisto, nėra draudiminis įvykis. Šeimos advokatas Karlo Alberto Brusa socialiniuose tinkluose paskelbė bylos medžiagą ir išreiškė pasipiktinimą tokiu sprendimu. Taip gaunasi, kad dabar draudikai masiškai nustos mokėti pagal gyvybės draudimo polisus, nes mirtina rizika dėl vakcinacijos faktiškai blokuoja jų sutartį, darydama ją negaliojančia.

Po analogiškų atvejų paskelbimo Prancūzijoje, kažkas panašaus pasigirdo ir iš USA. Polis Gremas, Amerikos gyvybės draudikų sovieto vyresnysis viceprezidentas politikos vystytojas, sako:

 „Gyvybės draudimo bendrovės gali atsisakyti mokėti už paskiepytus žmones, nes Covid vakcinos yra „medicininiai eksperimentai“.

Sprendžiant dėl ​​žalos atlyginimo, atsižvelgiama į tai, ar apdraustasis buvo paskiepytas COVID vakcina. Gyvybės draudimo sutartyse labai aiškiai nurodyta, kaip veikia polisai ir dėl kokių priežasčių, jei tokių yra, gali būti atsisakyta mokėti.

Vakcina prieš COVID-19 neįeina į jų skaičių. Draudiminio gebėjimų vertinimui žmogaus imunizacijos statusas neturi įtakos."

Leidinys pažymi, kad šalies draudimo bendrovės, gavusios užklausą, žada, netaikyti nuolaidų dėl atitinkamo pasiskiepijimo statuso – tiek pasiskiepiusiems, tiek neskiepytiems. Tačiau visiems žino, kad vakcinacijos agitatoriai ragina neskiepytuosius represuoti išlaidomis, jei jie pateks į ligoninėje. Straipsnyje pateikta informacija iš Prancūzijos yra priskiriama minėtiems šaltiniams, pateikta Nicol Delepin, buvusios „Assistance Publique-Hôpitaux de Paris“ vaikų onkologijos skyriaus vadovės, Riposte Laïque tinklapyje.