Gal jau laikas Plungę pervadinti į „SKIERUVA“?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/gal-... 2022-04-07 21:03:00, skaitė 265, komentavo 5

Gal jau laikas Plungę pervadinti į „SKIERUVA“?

„Gerovės Lietuvoje“ paprastam žmogui gyventi darosi vis sunkiau ir sunkiau. Miestelius užvaldė oligarchai, kurie, kaip kokie bajorai, išnaudoja vietos žmones ir naudodamiesi jų darbo jėga kraunasi sau turtus. Bet turtuoliams ir to dar maža. Norėdami išsaugoti savo sukauptą turtą ir jį didinti, jie siekia valdžios, todėl dažnai oligarchai nusiperka vietos politikus arba patys veržiasi į valdžią, kaip, pavyzdžiui, Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis.

Plungė – ne išskirtinė. Ji taip pat turi milijonierių Liudą Skierų, kurį gerai žino visi plungiškiai. Žino jį kaip savininką „Vičiūnų“ gamyklos, kurioje plungiškiai lenkia nugaras už varganus atlyginimus. Šiuo metu šioje gamykloje jau pluša ir ukrainiečiai, ir baltarusiai, nes verslininkams jie patogesni – „nedrasko“ akių ir dirba už mažesnį atlyginimą.

Taigi šį kartą reportažas apie „Plungės savininką“ – Liudą Skierų, kuris taip pat yra ir Plungės savivaldybės tarybos narys, norintis valdyti ne tik savivaldybės halujus, bet ir galimai kontroliuoti visą vietinę žiniasklaidą.

Apie tai, kaip Skierui pavyko susidoroti su vietos laikraščiu, jau rašėme anksčiau:

Liudas Skierus laimėjo – liberalų laikraštis „Plungės žinios“ baigia savo egzistenciją

Na o šį kartą vaizdo reportažas apie tolimesnius Liudo Skieraus viešpatavimus Plungėje. Malonaus žiūrėjimo…

LR VISUOMENĖS INFORMAVIMO ĮSTATYMAS.

9 straipsnis. Teisė viešai kritikuoti valstybės ir savivaldybių institucijų bei įstaigų ir pareigūnų veiklą.

Kiekvienas asmuo turi teisę viešai kritikuoti valstybės ir savivaldybių institucijų bei įstaigų, taip pat pareigūnų veiklą. Lietuvos Respublikoje draudžiama persekioti už kritiką.