Kas jūs, daktare Švabai? Arba daktaro tėvų ryšiai su Nacistine Vokietija

Autorius: Rotšildų agentas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-05-12 00:08:00, skaitė 652, komentavo 7

Kas jūs, daktare Švabai? Arba daktaro tėvų ryšiai su Nacistine Vokietija

Informacija yra skurdi. Standartinė biografija, kurioje nieko nekalbama apie jo tėvus. Yra nurodoma, kad jis gimęs 1938 m. kovo 30 d. Vokietijos mieste Ravensburge. Ten mokėsi gimnazijoje, kurią baigė 1957 m. Nieko nekalbama nei apie jo tėvus, nei apie protėvius ir gimines, nei apie mokymąsi gimnazijoje, nei apie vaikystės draugus, įpročius. Panašu, kad per gyvenimą Ravensburge Klauso biografijai kažkas uždėjo antspaudą „slaptai“.  Taigi, kodėl Klausas niekada nemini savo tėvų vardo. Labiausiai koncentruota forma informacija apie Klauso tėvą randama medžiagoje Klausas Švabas ir Ketvirtasis Reichas .

Klauso tėvo vardas buvo Eugenas Wilhelmas Schwabas. Gimimo metai 1899 m. Kai gimė Klausas, jo tėvas buvo Escher-Wyss & Co, kuri buvo įsikūrusi Ravensburge, direktorius. Evgeny Shvab toliau dirbo bendrovėje garbės prezidentu iki savo mirties 1982 m.

Escher-Wyss buvo įkurta 1805 m. XX amžiuje sukūrė unikalias didelio stiprumo medžiagas, skirtas dujų turbinų, kompresorių, elektros įrangos, šilumos siurblių ir kitos šiluminės įrangos gamybai, hidraulikai, laivams, lėktuvams ir kt. Medžiagos iš JAV, Vokietijos archyvų, Didžiosios Britanijos ir Šveicarijos neseniai buvo išslaptintos, o tai leidžia geriau suprasti, ką Eugene'o Schwabo vadovaujama įmonė „Escher-Wyss“ veikė prieš Antrąjį pasaulinį karą ir jo metu: bendrovė buvo ypatingai Hitlerio globojama dėl savo svarbos karinėje veikloje. Trečiojo Reicho pramoniniam kompleksui buvo suteiktas „pavyzdingos nacionalsocialistinės įmonės“ garbės vardas.

Escher-Wyss, šiuolaikiškai tariant, buvo Ravensburgo „miestą formuojanti įmonė“. Tam tikra prasme Klauso Schwabo tėvas vadovavo ne tik įmonei, bet ir miestui. O miestas garsus tuo, kad ten buvo praktikuojami eugenikos principai, žudant „nenaudingus valgytojus“; Ravensburgas buvo Kaizerio Vilhelmo instituto sukurtų technologijų bandymų poligonas. Netoli Vokietijos ir Šveicarijos sienos esantis Ravensburgas taip pat žinomas kaip tranzito taškas karo pabaigoje, per kurį į Šveicariją buvo siunčiamas įvairiose šalyse nacių pagrobtas auksas.

Nacių valstybėje Escher-Wyss kariniame-pramoniniame komplekse užėmė ypatingą vietą, nes jam buvo patikėta sukurti ... branduolinius ginklus. Hitleriui nepavyko sukurti šių ginklų, tačiau Escher-Wyss įmonėje buvo atlikta kai kurių patobulinimų, kurie buvo pritaikyti pokario laikotarpiu.

Baigęs inžinerijos studijas Šveicarijoje, Klausas dirbo Escher-Wyss, prižiūrimas savo tėvų. Jam buvo pavesta atlikti Vokietijos įmonės „Escher-Wyss“ ir Šveicarijos bendrovės „Sulzer AG“ sujungimą. Klausas Schwabas išsprendė problemas, susijusias su Escher-Wyss nelegaliu branduolinių ginklų gamybos komponentų tiekimu Pietų Afrikai. Tai jis darė bent iki 1971 m., kai įkūrė Pasaulio ekonomikos forumą (tuo metu vadintą Europos vadybos forumu). JT sprendimu buvo uždrausta tiekti medžiagas ir komponentus branduoliniams ginklams gaminti.

Europos vadybos forumas, 1975 m.,  Schwab – kraštutinis iš dešinės

Neabejotina, kad Klausas Schwabas dalyvavo jų kontrabandoje gabenant branduolinio ginklo komponentus į Pietų Afriką, tačiau išvengė bausmės. Todėl bijo net paminėti tėvo vardą.

Kalbant apie Klauso Schwabo motiną, iki šiol apie ją nebuvo net užsiminta. Keista, bet 2021 metais Klausas Schwabas pirmą kartą viešai atskleidė savo tėvų vardus. Schwabo knyga „Suinteresuotųjų šalių kapitalizmas“ skirta tėvams: mano tėvams Eugenui Wilhelmui Schwabui ir Erikai Epprecht, kurie mane iš pirmų lūpų išmokė švietimo, bendradarbiavimo ir suinteresuotųjų šalių principo vertės. Ne tik tėvo, bet ir mamos vardas nurodytas – Erika Epprecht, tačiau tai yra begėdiškas melas. Erica Epprecht yra Klauso Schwabo pamotė. O jo motina yra Emma Gisela Tekelius Schwab, gimusi Kilian, pirmoji Eugene'o Wilhelmo Schwabo žmona. 1938 m. gruodžio 9 d. Emma Schwab emigravo į JAV pasivadinusi Gisela Schwab, palikdama kūdikį, vardu Klaus. Tolesnis jos likimas nežinomas.

Netrukus tėvas vėl vedė. Jo žmona buvo ta moteris, kurios vardas nurodytas Klauso Schwabo dedikacijoje jo knygoje – Erika Epprecht. Klauso pamotė, kaip pažymi knygos Klausas Schwabas ir Ketvirtasis Reichas autorius, „buvo nepriekaištinga arija, priimtina naciams“. Tuo pačiu metu nebuvo rasta jokių įrašų apie skyrybas su Ema ar pakartotines vedybas su Erica. Galbūt Erica Epprecht nebuvo visiškai teisėta būsimo Pasaulio ekonomikos forumo prezidento pamotė.

Klausas Schwabas, ankstyvoje vaikystėje užaugintas nacionalsocializmo dvasia, visais įmanomais būdais slėpė, kas iš tikrųjų yra jo motina. Arijų dvasią bandė perteikti jam tėvas. Tikriausiai po Emmos skrydžio Eugenijus Schwabas lengviau atsiduso: ji trukdys jo karjerai Trečiajame Reiche.

Straipsnio „Klausas Švabas ir Ketvirtasis Reichas“ autorius rašo: „Klausas Švabas beveik niekada nesišypso. Dabar mes žinome, kodėl. Jis žino, kad yra aferistas, cirko žonglierius, užaugęs su sidabriniu šaukštu burnoje, su širdimi, neturinčia kuo pasidalyti su pasauliu.

Toks žmogus yra patogi figūra tiems, kurie sumanė „Didįjį perkrovimą“. Ne, jis ne iš Rotšildų. Tačiau jis neabejotinai yra Rotšildų agentas ir protektorius.