Vokietija: "Charité" atšaukė skiepų šalutinio poveikio tyrimą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-05-19 21:31:00, skaitė 189, komentavo 0

Vokietija:

Vokiečių portale „Junge Freiheit“rašoma, kad "Charité" atšaukė tolesnį "Corona" šalutinio poveikio tyrimą, kuris smarkiai prieštarauja vyriausiojo virusologo Christiano Drosteno pareiškimams apie "Corona" skiepų pavojų. Remiantis daug diskusijų sukėlusiu tyrimu, teigiama, kad sunkių šalutinių poveikių skaičius yra 40 kartų didesnis, nei nurodė Paul Ehrlich institutas.

Tačiau Charité profesoriaus Haraldo Matthes tyrimas dabar bus pašalintas iš tinklo. Jo kolega Drostenas, nepaisant nerimą keliančių rezultatų, ragina privalomai skiepyti ir iki šiol visada menkino skiepų keliamą riziką.

Universiteto klinika dabar esą nori atlikti išsamų dokumento kokybės patikrinimą. Tuo pat metu garsiausia Vokietijos ligoninė atsiriboja nuo "Corona" skiepų šalutinio poveikio tyrimo. Tai pareiškė Berlyno Kairiųjų partijos parlamento narys Tobias Schulze. Politiko teigimu, "Charité" nebenori, kad jos vardu būtų skleidžiami tyrimo vadovo Haraldo Matteso paskelbti rezultatai. Neaišku, kokį vaidmenį čia atlieka įtakingasis Drostenas. Bet kokiu atveju žymiam virusologui nebereikia aiškinti, kodėl jo ligoninė skelbia tokį kritišką tyrimą.


Prof.dr.Christian Drosten

Schulze savo pareiškimuose mini Berlyno sveikatos senatorę Ulrike Gote (žalieji). Ji jam "paprašius" pasakė, kad Matthes'o darbas "negali būti pripažintas Charité atliktu tyrimu". Matthesas yra Šaritės ligoninės Integracinės ir antroposofinės medicinos profesorius. Jis taip pat yra Vokietijos homeopatijos ir natūropatijos akademijos prezidentas.

Vokietijoje manoma, kad "Charité" atsiribojimas nuo tyrimo dėl kiepų šalutinio poveikio atskleidžia veidmainystę ir dvigubus standartus.

Charité mokslininkai teigia, kad 70 proc. vakcinų šalutinio poveikio neužregistruota. Tyrimo vadovas profesorius Haraldas Matthesas pristatė savo tyrimo rezultatus, pagal kuriuos sunkių komplikacijų po "Corona" vakcinacijos galėjo būti 40 kartų daugiau, nei oficialiai nurodė atsakinga federalinė institucija - Paulo Ehrlicho institutas (PEI).

Nuorodos:

https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2022/drosten-charite-nebenwirkungen/

https://reitschuster.de/post/charite-distanziert-sich-von-untersuchung-zu-impf-nebenwirkungen/